Ik wil
Image default
Rechten

Juridisch advies te Antwerpen

Als ondernemer heeft u niet alleen kennis van uw eigen vakgebied nodig, maar moet u bekend zijn met meerdere facetten van het ondernemerschap, zoals oprichtingsformaliteiten en loonbetaling. Daarnaast is het belangrijk dat u op de hoogte bent van allerlei rechten en plichten waar u aan moet voldoen, al dan niet vastgelegd in het handelsrecht. Echter is dit vakdomein van het recht zo dynamisch, dat het vrijwel onmogelijk is voor u om op de hoogte te blijven van de recente jurisprudentie en wetswijzigingen. Maak daarom de keuze om hulp te vragen bij experts op het gebied van wet- en regelgeving. Bij Caluwaerts Uytterhoeven te Antwerpen kunt u terecht voor al uw vragen en geschillen met betrekking tot het vennootschaps-, handels- en economisch recht.

Zit u als ondernemer met vragen? Laat ze door een expert beantwoorden!

Uw kennis van het juridische vakdomein wordt direct getest bij het starten van een onderneming. Hier schakelt u echter de advocaten Caluwaerts Uytterhoeven te Antwerpen voor in om een adequaat juridisch advies te ontvangen. Bouw op hen wanneer u advies wenst over onder meer:

  • De keuze van de juiste rechtsvorm bij oprichting.
  • Allerlei vormen van vennootschapsgeschillen via bemiddeling, arbitrage en/of rechtbanken.
  • Het vermijden van en bijstand bij procedures inzake bestuurdersaansprakelijkheid.
  • De vertegenwoordiging in de meest uiteenlopende (inter)nationale geschillen en transacties.
  • Het scannen van uw marketingcampagne zodat deze aantrekkelijk én juridisch correct is.

Ga voor een eerlijk en betrouwbaar advies op maat naar dit kantoor

Als u op zoek bent naar betrouwbaar juridisch advies op maat van een advocatenkantoor uit de regio Antwerpen, dan is Caluwaerts Uytterhoeven het kantoor voor u. Heeft u nood aan een eerlijk en betrouwbaar advies? Er is altijd wel een geschikte expert die u kan helpen met uw juridische situatie ongeacht of uw vragen gaan over bouwgeschillen of overheidsopdrachten, of dat u nu een eenmanszaak of een vennootschap beheert. Plan een eerste gesprek in om uw vraag, geschil of wens te bespreken en wacht niet langer.

https://www.legaloffice.be/