Ik wil
Image default
Rechten

Schakel uw advocaat in Antwerpen op tijd in

Als u van een strafbaar feit wordt verdacht en wellicht voor de politierechtbank moet verschijnen is het aan te raden om op tijd een advocaat in Antwerpen in te schakelen. Als u dit pas doet op het moment dat u de oproep om te verschijnen voor de politierechtbank al hebt ontvangen, is de kans groot dat u geen goede advocaat in Antwerpen meer kunt vinden die tijd voor u vrij kan maken. U loopt dan het risico dat u uw eigen verdediging moet voeren en dat is in de meeste gevallen niet aan te raden.

Wat kan een goede advocaat voor u betekenen?

Als u een advocaat in Antwerpen inschakelt om u bij uw verdediging te helpen, loopt u veel minder risico dat er zaken over het hoofd worden gezien die u wellicht kunnen vrijpleiten of waardoor uw straf misschien minder hoog zal uitpakken. Ook komt u niet in de verleiding om op de zitting dingen te zeggen die juist tegen u gebruikt kunnen worden. Vaak zeggen mensen gedreven door emoties dingen die ze beter achterwege hadden kunnen laten. U bespreekt het beste, voordat de zitting plaatsvindt, uw zaak door met uw advocaat. Deze kan zich dan goed voorbereiden en er zo voor zorgen dat er een goede verdediging wordt gevoerd.

Een deskundige advocaat vinden

Een deskundige advocaat in Antwerpen vinden is nu niet meer zo moeilijk. Als u met strafrecht te maken krijgt dan kunt u contact opnemen met Anteius Advocaten. Zij werken voor zowel particulieren als zakelijke klanten en non profit organisaties. U vindt de contactgegevens op de website. In de meeste gevallen vindt een oriënterend gesprek plaats waarna wordt beoordeeld of de zaak wel of niet kan worden aangenomen. Heeft u een rechtsbijstandverzekering dan worden de kosten in veel gevallen grotendeels vergoed door deze verzekering. Het is belangrijk om uw advocaat altijd van alle feiten en omstandigheden op de hoogte te stellen die op de zaak betrekking hebben. Alleen op deze manier kan een adequate verdediging worden gevoerd.

https://anteius.be/