Ik wil
Image default
Rechten

Letselschade met hulp van advocaat in Amsterdam of Rotterdam vergoed krijgen

Heeft u letselschade in Amsterdam in Rotterdam opgelopen? Als slachtoffer van een ongeval of ongeluk heeft u vaak veel kosten. De schade die u oploopt is zowel financieel als immaterieel: met andere woorden, u voelt het ongeluk in uw portemonnee, maar het heeft ook invloed op hoe u zich voelt. De verzekeraar keert in zo’n geval vaak een vergoeding uit. Maar hoe weet u op hoeveel smartengeld u recht heeft? Daarvoor kunt u de hulp van een letselschadeadvocaat van Trias Legal inschakelen.

Letselschade in Rotterdam, letselschade in Amsterdam: twee soorten schade

Letselschade bestaat uit een materieel en een immaterieel deel. Beide worden tot op zekere hoogte vergoed, afhankelijk van de omstandigheden. Waar heeft u precies recht op? Als u een ongeluk meemaakt zijn daar vaak concrete kosten aan verbonden. Denk bijvoorbeeld aan beschadigde eigendommen, aan medische kosten, of aan inkomsten die u misloopt vanwege het ongeluk. Deze kosten worden in principe vergoed door de verzekeraar, zodat de schade wordt gecompenseerd. De emotionele of immateriële schade die u overhoudt aan een ongeluk is niet altijd goed te meten. Maar dat betekent niet dat het geen rol speelt. Als u een ernstig ongeluk meemaakt, kunt u daar psychisch last van hebben. De schade die u als gevolg daarvan ondervindt kan ingrijpend zijn. Gelukkig wordt ook dit vaak door de verzekering gedekt.

Het smartengeld waar u recht op heeft

Bent u het slachtoffer van letselschade in Rotterdam of in Amsterdam? Uiteraard wilt u het bedrag terug claimen waar u recht op heeft – en zowel compensatie krijgen voor financiële als eventuele immateriële schade die u heeft opgelopen. Het is een klus voor een expert om ervoor te zorgen dat dit in goede banen verloopt. Een letselschadeadvocaat helpt u om uw claim in te dienen, en het proces soepel te laten verlopen.