Ik wil
Image default
Hobby en vrije tijd

Leuke lunch ideeën voor een romantische date

Hoe leuk is het om wat leuks te doen met jouw liefde. Het is daarnaast ook goed voor je relatie om af en toe wat leuks samen te doen. Hoe leuk is het dan als jullie een leuke en originele romantische date hebben. Het hoeft ook helemaal niet duur te zijn om samen een leuke dag te hebben. Hoe leuk is het om samen pizza te maken in een hartjesvorm. Of heerlijk te gaan lunchen in Alphen aan den Rijn. Lees verder voor de leukste en goedkoopste uitjes samen. 

Zelf pizza maken

Hoe leuk is het om kant en klare deeg te halen en die vervolgens zelfs te beleggen. Om het dan nog leuker en romantischer te maken, kan je de pizza in een hartjesvorm maken. Dit is helemaal niet moeilijk. Het ziet er wel super leuk uit. Daarnaast kan je de pizza helemaal zelf beleggen en bepaal jij dus zelf wat je erop doet. Het is ook leuk om samen te gaan pizzarette. Dit duurt wat langer, maar juist wel leuk. Anders ben je binnen één uur al klaar met eten en het maken van de pizza. Je moet dan wel een pizzarette hebben. Het is ook leuk om een keer voor je liefde te koken of zelfs om samen te gaan koken. Je hoeft niet perse altijd uit eten. Je kan ook allemaal kleine hapjes maken en deze in het park opeten. 

Houd een filmavondje

Heerlijk om samen een film avond je te houden. Dit hoeft niet perse duur naar de bioscoop, maar kan ook lekker bij iemand thuis. Heerlijk met wat hapjes en snacks. Lekker tegen elkaar aan liggen en genieten van de tijd samen. 

Maak een romantische strandwandeling

Samen een strandwandeling, maken is super romantische en dan kan je ultiem genieten genieten van elkaar zonder andere mensen. Dit is alleen leuk als het weer meezit. Met slecht weer is het niet de moeite om dit te gaan doen. De wandeling kan je afsluiten met een lekker kopje koffie of chocomelk.

Houd een cocktail avondje samen

Wie houdt er nou niet van een lekkere cocktail? Het is daarom ook leuk om samen cocktails te gaan maken. Hier gaat vaak toch nog wel wat werk vooraf. De activiteit is dus niet snel klaar. Nadat jullie samen de cocktails hebben gemaakt, kun je natuurlijk gaan genieten van de heerlijke cocktails. Je kan dan ook een leuk spel samen doen, maar het is niet noodzakelijk. Een leuk avondje samen hoeft helemaal niet duur te zijn!