Ik wil
Image default
Hobby en vrije tijd

Tips voor het kopen van een workmate

Tips voor het kopen van een workmate

Een Workmate is een handige tool die je kunt gebruiken voor allerlei klussen. Het belangrijkste element van deze werkbank is toch wel het belastbare gewicht. Denk dus goed na over waar je hem allemaal voor wil gebruiken en kijk dan ook of deze workmate daarvoor geschikt is. Gemiddeld gezien kiezen de meeste mensen voor een model van 150 kg of meer. Daarnaast is het ook wel handig als je het werkblad kunt uitschuiven of inklappen. Zo kun je overal tussendoor als je hem niet gebruikt, maar ook kun je hem verlengen wanneer je dat nodig hebt. 

Het beste kun je dan kiezen voor een werkblad van hout, maar ze zijn er ook in metalen uitvoeringen. Hout heeft als voordeel dat het niet zo koud aanvoelt en je ziet er ook minder snel krassen op. Daarnaast is de hoogte ook heel belangrijk. Een degelijke workmate kun je vaak ook in de hoogte verstellen. Als laatste tip willen wij je er ook op wijzen dat er handige accessoires zijn voor dit product. Neem bijvoorbeeld een bankschroef waar je onderdelen tussen kunt klemmen. Het is belangrijk om dus ook bij de aanschaf te kijken wat de kosten zijn voor deze accessoires, maar ook of ze er wel zijn voor een bepaald merk.

Bespaar veel geld op de aanschaf van een workmate

Bij 5top zien wij dat de workmate regelmatig in de aanbieding is. Vaak is het een item wat je maar eenmalig koopt. Je kunt dus het beste jezelf hier vooraf al in verdiepen waar mogelijk. Dit kan je namelijk tientallen euro’s schelen. Vooral als je kiest voor de grote merken, want zij hebben vaak leuke acties met kortingen oplopend tot wel 30 tot 50 %. Als het echt niet anders gaat kijk dan bij meerdere winkels of ze toevallig een uitverkoop, aanbieding of leuke korting hebben. Dit kun je zowel online als offline doen.