Ik wil
Image default
Hobby en vrije tijd

Een scrapbook kopen voor al jouw creaties

Wil jij een scrapbook kopen, zodat jij je foto’s en verhalen in één boek kan bekijken? Bij HobbyResort vind je allerlei scrapbooks zodat je altijd iets vindt dat past bij jouw smaak en stijl. Je legt op jouw eigen creatieve manier jouw herinneringen vast door je eigen scrapbook te kopen. Bij HobbyResort vind je verschillende varianten scrapbooks. Denk aan een planner, designer binder, dagboek of een storybook-fotoalbum. Kies jouw favoriet en sla jouw planning, gedachten, verhalen en foto’s op met eventuele embellishments, stempels en designpapier. Geef er helemaal jouw eigen draai aan! Het is natuurlijk erg leuk om dit jarenlang te doen en uiteindelijk verschillende boeken te hebben die jouw levensverhaal vertellen.

Jouw papieren levensverhaal

De uitstraling van jouw nieuwe boek is natuurlijk belangrijk, omdat je wil dat het uiterlijk ook enigszins past bij de inhoud die jij wil verwerken. Bij HobbyResort kies je uit een groot assortiment én zij hebben alles om jouw herinneringen op jouw eigen manier op te slaan. Laat jouw creativiteit de vrije loop, stel geen regels op en maak van jouw boek iets heel persoonlijks. Ga samen met iemand scrappen of laat jouw familie en vrienden zien wat je hebt gemaakt. Door een scrapbook te kopen, heb je altijd een creatieve bezigheid en als je boek klaar is, kan je het helemaal voor jezelf houden of deze met trots delen met anderen. Jouw herinneringen zijn in ieder geval voor altijd op papier opgeslagen om er naar te kijken wanneer je daar behoefte aan hebt.

Bestel jouw scrapbook en materialen

Bij HobbyResort bestel je jouw boek en materialen voor een goede prijs. Als jij een bedrag uitgeeft van € 45,- of meer, dan is de verzending gratis. En als jij bestelt vóór 15.00 uur, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Met welk scrapbook ga jij aan de slag?

https://www.hobbyresort.nl/