Ik wil
Image default
Hobby en vrije tijd

Een volledig verzorgd en actief bedrijfsuitje kunt u hier reserveren

Wanneer u zelf een leuk en actief bedrijfsuitje moet regelen, kan dit erg veel werk zijn. Vaak gaat u op een bedrijfsuitje met een grotere groep en iedereen heeft andere wensen. Het vinden van een geschikte accommodatie en leuke activiteiten is dan een hele klus. Wanneer u echter een actief bedrijfsuitje bij De Westernboerderij boekt, hoeft u zelf helemaal niks meer voor te bereiden. Het hele uitje op zondagmiddag wordt voor u verzorgd. Het team zorgt voor een warm welkomst en zal alle activiteiten begeleiden. Zo kunt u optimaal genieten van het actief bedrijfsuitje en de hele dag zal soepel verlopen.

Online reserveren

De voorbereidingen voor dit uitje op zondagmiddag zijn erg simpel. U kunt namelijk erg eenvoudig online een reservering plaatsen. U kiest hier een of meerdere westernactiviteiten uit. Alle activiteiten kunnen uitgevoerd worden met een grotere groep. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sportieve activiteit, zoals boogschutten. Er zijn ook verschillende ontspannende activiteiten, zoals een spelshow of quiz. Door het grote aanbod aan activiteiten zal iedereen het naar zijn zin hebben.

Organiseer een uitje met overnachting

Heeft u een hecht team aan collega’s en vrienden? Dan kunt u ook kiezen voor een arrangement met overnachting. Zo maakt u het uitje op zondagmiddag nog specialer. Overdag zullen er leuke activiteiten georganiseerd worden. Na een inspannende dag kunt u genieten van een lekker buffet of barbecue. U hoeft zelf nergens meer naar om te kijken. In de avond kan er ook een leuk feest georganiseerd worden in een westernthema. Wanneer jullie klaar zijn om te slapen, gaan jullie naar de tipitenten op het terrein. In deze luxe tenten staan al bedden en koelkasten. U zult hier een heerlijke nachtrust beleven midden in de natuur. In de ochtend staat het team van De Westernboerderij natuurlijk weer voor u klaar met een vers ontbijtje. Wacht niet langer en neem een kijkje op de website.