Ik wil
Image default
Beauty en verzorging

De winter nadert, zo hou jij je bruine kleur!

Bruine kleur

In een paar minuten tijd van een blanke huid naar een heerlijk bruin kleurtje. Daar is geen zonnebank voor nodig of een onnodige dure vakantie. Wil jij alvast zomer klaar zijn of je bruine kleurtje behouden in het najaar dan is een spray tan ervaring ideaal.

Spray tan

Bij een spray tan behandeling wordt je egaal bruin gespoten, dit gebeurd met een speciaal spray-tan apparaat. Als je een tan krijgt gebeurd dit vaak in een salon of een speciaal ingerichte kamer hiervoor. Ook zijn er speciale vouw cabines waar je in kunt staan waardoor de omgeving niet ook bruin gespoten wordt. Het wordt ook wel een spray tanning tent genoemd. Deze worden eigenlijk alleen gebruikt als er bij jouw thuis de tanning wordt uitgevoerd.

Do’s en Don’ts

Een tan wordt gedaan door een schoonheidsspecialiste die hier voor geleerd heeft. Het is eigenlijk maar een vernevelde vloeistof wat je over je heen gespoten krijgt. Voor de spray tan ervaring wordt er vaak wel verteld wat je beter wel en niet voor of na de behandeling kunt doen. Zo is het erg belangrijk om na de behandeling los zittende kleding draagt. Draag je namelijk strakke kleding dan is de kans aanwezig dat er rare vlekken gemaakt worden en je huid dus niet meer egaal bruin is. Doe voor de tanning donker ondergoed aan. Het is uit wasbaar, maar je weet nooit of de vlekken uit bijvoorbeeld wit ondergoed gaan.

Er is ook geen verplichting hoeveel kledingstukken je uit moet trekken het is maar net wat jezelf het prettigste vind tijdens de tanning. Wil je je huid scrubben dan mag dit natuurlijk, alleen maar beter. Maar ze adviseren meestal wel om dit dan uiterlijk een dag voor de tanning te doen en niet nog eens op de dag zelf. Tot maximaal acht uur voor de sessie kan je je nog waxen en/of schermen mocht je dit willen doen. Hou je je hier niet aan dan is je huid hoogstwaarschijnlijk te gevoelig voor de tanning.

Zelfbruiners

Naast een spray tan ervaring is het natuurlijk ook mogelijk om zelf voor die bruine kleur te zorgen. Bij een drogisterij zijn er vele zelfbruiners te verkrijgen. Zowel in een crème als spray variant. Als je de zelfbruiner aanbrengt moet je deze met een speciale washand aanbrengen. Ook moet je het product tussen je vingers aanbrengen, anders krijg je een minder mooi effect en zie je duidelijk kleurverschillen in de huid en dit is natuurlijk wel het laatste wat je wilt.

Voor meer informatie : http://nettesokken.nl/