Ik wil
Image default
Beauty en verzorging

De beste haarverzorging ontvangt u bij deze kapsalon in het centrum van Delft

Bent u toe aan een nieuw kapsel of wilt u uw huid eens goed laten verzorgen door een gepersonaliseerd team? Dan gaat u natuurlijk naar dé kapsalon in het centrum van Delft: Art of Beauty by Antoinette. Hier bent u altijd van harte welkom en kunt u uzelf volledig in de watten laten leggen in een rustgevende omgeving. U rekent hier op tientallen jaren ervaring van de kappers. Hierdoor weten zij precies wat u wilt en kunnen zij u een perfect nieuw kapsel aanmeten. Daarnaast kunt u hier terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Kies bijvoorbeeld voor een waxbeurt, gezichtsbehandelingen of massages. Zo wordt u van top tot teen in de watten gelegd.

Uw haar wordt met de beste producten verzorgd

Een nieuw kapsel kan een spannende stap zijn, en u wilt er natuurlijk vanuit kunnen gaan dat uw kappers precies begrijpt waar u naar op zoek bent. Dankzij de persoonlijke aandacht die u in deze salon ontvangt, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. U wordt hartelijk ontvangen met een kop koffie of thee. Vervolgens bespreekt u met de specialisten van deze kapsalon in het centrum van Delft welke professionele haarverzorging het beste bij u past. Uw haar wordt in de watten gelegd met de beste producten van het Italiaanse merk Artègo Hair Professional. Deze producten bevatten geen parabenen waardoor uw haar geen beschadigingen oploopt, maar juist verzorgd wordt. U loopt de salon altijd uit met een fris gevoel en een verhoogd zelfvertrouwen.

Ontdek welk kapsel bij u past met de hulp van deze specialisten

Zou u ook graag met een fris gevoel vol zelfvertrouwen de salon uit willen lopen? Maak dan vandaag nog uw afspraak met de professionals van de kapsalon van Art of Beauty by Antoinette in het centrum van Delft. U kunt eenvoudig een afspraak maken via de site van deze kapsalon, maar u kunt natuurlijk ook altijd even binnenlopen om een datum en tijd af te spreken. U wordt hier altijd met persoonlijke aandacht geholpen zodat u een kapsel vindt dat perfect bij u past.

https://www.beautybyantoinette.nl/