Ik wil
Image default
Mode en Kleding

Vrolijk u eigen sweater op!

Sweater bedrukken

U kunt steeds meer als het om kleding gaat. Zo kunt u uw eigen sweater laten bedrukken met wat u wilt. Dit kunt u doen om de sweater op te leuken of omdat u de sweater ergens voor wil gebruiken. U kunt een sweater of een ander kledingstuk niet alleen bedrukken. Borduren is ook een optie.

Online winkelen

U kunt uw eigen sweater in een winkel laten bedrukken, maar ook online. Het internet biedt u veel mogelijkheden op basis van uw keus. Hierdoor is een sweater online laten bedrukken handiger, sneller en kan het ook goedkoper zijn dan dat u het in de winkel laat doen. Door bepaalde acties op het internet kunt u een kledingstuk laten bedrukken voor een mooie prijs. Ook op onze website kan het zo zijn dat u korting krijgt op een sweater of iets anders.

Als u bij ons een bestelling plaats, krijgt u binnen enkele dagen een offerte van ons. Als u het eens bent met de offerte, kunnen wij aan uw bestelling beginnen en bezorgen wij de sweater(s) zo snel mogelijk.

Gebruik

U bepaalt zelf wat u op uw eigen sweater wilt hebben. Wat u er op laat bedrukken hangt van uw keus af. Waar wilt u de het product voor gebruiken. U hebt verschillende opties, zo kunt u de sweater laten bedrukken met een logo van een bedrijf en het op de werkvloer gebruiken. Maar het kan ook voor privé gebruik zijn. Zo kunt u een sweater laten bedrukken met een positieve quote of wilt u een de sweater gebruiken voor een verjaardagfeestje. Dan kan dat ook. U bepaalt waar de sweater voor wordt gebruikt.

Voor een ander

U hoeft een sweater niet per se voor uzelf te laten bedrukken. Het kan ook prima voor een ander. Zo kan het zijn dat u een opdracht heeft gekregen van uw werkgever of wilt de sweater gewoon als cadeau geven. U kunt de sweater cadeau geven aan bijvoorbeeld een trui liefhebber. Of bij een speciale gelegenheid. Zoals een geboorte of dat iemand een bepaalde leeftijd heeft bereikt.

Kwaliteit

Wij vinden de kwaliteit en levensduur van onze producten het aller belangrijkst. De sweaters zijn zo gemaakt dat ze hun kleur en vorm behouden. Hierdoor zal de afbeelding, logo etc wat u op uw eigen sweater heeft laten bedrukken niet snel slijten.

Komt u er niet uit, dan bieden wij u graag onze hulp! U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies.

Voor meer informatie : http://www.shirtsenzo.nl/sweaters/