Ik wil
Image default
Beauty en verzorging

Deze tandenbleekset is het product voor wittere tanden

De Witter Gebit Tandenbleekset is een innovatieve oplossing om thuis je tanden te bleken met een professioneel resultaat. In plaats van alleen bij een tandarts of mondhygiënist terecht te kunnen voor wittere tanden, kun je nu met deze set zelf wittere tanden krijgen. De set bestaat uit een LED-lamp, drie Whitening Gels, een flexibel bitje en een kleurenpalet. Met de bijgeleverde handleiding kun je stap voor stap je tanden bleken en tot wel 6 tinten witter maken. Het is veilig en pijnloos, maar het is wel van belang om consequent te zijn en de instructies op te volgen voor het beste resultaat.

Meer zelfvertrouwen door witte tanden

De tanden bleken is tegenwoordig een standaardprocedure die steeds meer mensen doen om een goede indruk te maken. Een rij witte tanden zorgt voor een verzorgde uitstraling en straalt zelfverzekerdheid uit. Daarnaast kan het ook een positief effect hebben op je gevoel van eigenwaarde.

Het juiste product selecteren

Echter, de keuze voor een goed product kan een lastige beslissing zijn. Er zijn veel producten beschikbaar, zowel online als in de winkels, maar niet alle producten zijn van even hoge kwaliteit. Daarom kan het inschakelen van een tandprofessional voor een behandeling een oplossing zijn.

Dit is één van de beste tandenbleek producten

Wij willen deze spanning wegnemen door de zoektocht een halt toe te roepen en de nieuwste innovatie op dit gebied met het best mogelijke resultaat te presenteren. De Witter Gebit Tandenbleekset voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is één van de meest effectieve tandenbleeksets op de markt.

Neem dit in acht bij gebruik

De set is eenvoudig te gebruiken en de handleiding is begrijpelijk. Het is voldoende voor 6 dagen bleken waarbij je gedurende 10 minuten per dag je gebit een bleekbehandeling geeft. Het doet geen pijn en is volkomen veilig. Het is wel van belang om consequent te zijn en de instructies op te volgen voor het beste resultaat. Aanbevolen is om tijdens de behandeldagen donkergekleurde dranken zoals thee, koffie en rode wijn te vermijden. Het kan soms lastig zijn, maar dit is de moeite waard voor een stralende glimlach.