Ik wil
Image default
Beauty en verzorging

Hoe weet je dat het tijd is voor een kappersbezoek?

Er zijn geen geschreven regels over hoe vaak je een bezoek aan een kapper arnhem centrum zou moeten brengen. Tussen mensen is er veel variatie in hoe vaak iemand een bezoek brengt aan de kapper. Het is wel vaak zo dat mannen iets vaker te vinden zijn bij de kapper dan vrouwen. Gemiddeld gaat een man maandelijks naar de kapper. Voor veel vrouwen zit er meer tijd tussen twee bezoekjes aan de kapper. Gemiddeld zoeken vrouwen eens in de 3 maanden hun kapper op. Echter, er zijn ook vrouwen die maar 1 keer per jaar een bezoek aan de kapper brengen.

De grote vraag

Ondanks dat er dus wel gemiddelden bestaan, is de variatie van hoe vaak de kapper bezocht wordt tussen mensen groot. Veel mensen hebben de neiging het bezoek aan de kapper uit te stellen. Dit komt doordat ze zich niet bewust zijn van de signalen die aangeven dat het tijd is om naar de kapper te gaan. Daardoor zijn ze onwetend en voelen ze niet de noodzaak een afspraak te plannen. De grote vraag die nu waarschijnlijk door jouw hoofd speelt is ‘wat zijn de signalen die aangeven dat het tijd is voor een bezoek aan de kapper?’.

Dit zijn signalen

Er zijn verschillende signalen die erop wijzen dat je een afspraak met de kapper zou moeten maken. Gezond haar hoort een lichte glans te hebben. Als jouw haar er niet glanzend, maar juist dof en mat uitziet, dan kun je dit als een eerste signaal zien. Verder kan het je ook opvallen dat je haar veel gespleten punten bevat aan de onderkant. Ook dan is het goed om de kapper een stukje van je haar af te laten knippen. Een laatste signaal om naar de kapper te gaan is wanneer het je opvalt dat je haar niet meer mooi in model zit.

https://naturehairexperience.nl/