Ik wil
Image default
Vakantie

Heerlijk op reis door Spanje

Als u zin heeft in een lekkere zonvakantie overweegt u waarschijnlijk om een reisje naar het zonnige spanje te maken. Wij zijn groot fan van Spanje en vertellen u daarom graag alles wat er in Spanje te doen is! Het is namelijk niet zomaar dat je een ticket naar Spanje boekt, er komt toch nog heel wat bij kijken. Allereerst is het van groot belang dat je goed verzekerd op reis gaat. Natuurlijk geldt dit niet alleen voor een reis naar Spanje, maar we vonden het toch nodig om er even goed nadruk op te leggen. Er kan altijd iets vervelends gebeuren waardoor je misschien een flinke vertraging hebt en dan is een reisverzekering wel erg prettig.

In Spanje beheersen ze de Engelse taal in zeer beperkte mate. Alleen in de extreem toeristische gebieden zult u met de meeste Spanjaarden in het Engels kunnen spreken, dus zorg dat u een woordenboekje bij de hand heeft. Doe vooraf ook wat oefeningetjes met je smartphone, dit is een leuke manier om te leren en zo neemt u het ook met zich mee. 

Bekijk welke feestdagen er vallen in de periode dat u Spanje wilt bezoeken. Misschien zijn bepaalde bezienswaardigheden op die dagen namelijk gesloten of kunt u lastig aan eten en drinken komen. Hoewel de kans klein is, raden wij u toch aan dit even te controleren.

Bekijk de plaatsen voor een vakantie in spanje en plan vooraf wat je wilt bezoeken en hoe je daar moet komen. Het is handig als je dit thuis doet omdat je dan altijd internet hebt en niet afhankelijk bent van ouderwetse, papieren wegenmappen. Wilt u bijvoorbeeld de spaanse eilanden bezoeken, lees u dan eerst in op de bestemming. Neem ook iets mee tegen insectenbeten, want de beestjes die in Spanje rondvliegen zijn iets anders dan wij hier in Nederland gewend zijn.

Voor meer informatie : http://www.vakantiespanje.nl