Ik wil
Image default
Vakantie

Blijf dit jaar eens in Nederland, ga naar de glamping

Hoe uitdagender het dagelijks leven, hoe groter de behoefte aan vakantie. En laten we eerlijk zijn; dit jaar is misschien wel het meest uitdagende jaar tot nu toe geweest.

Misschien heb je er nog niet echt serieus over nagedacht, misschien heb je nu andere prioriteiten. En wie weet heb je het financieel wat minder breed dan je gewend bent. Maar juist nu is het belangrijk vooruit te blijven kijken en jezelf mooie dingen in het vooruitzicht te zetten.

Onze tip om ook in 2020 een leuke vakantie te genieten, tegen een betaalbare prijs, is een glamping vakantie in Nederland. Glamping is ideaal voor wie gewend is aan de luxe van een hotel, maar ook verlangd naar de vrijheid van de camping. Bij glamping, ook bekend als luxe kamperen, verblijf je namelijk in een ruime tent, die van alle gemakken is voorzien. Met goede bedden (met echte matrassen), meubilair en een eenvoudige keuken krijg je eigenlijk nog meer dan in een hotelkamer. Voeg daar aan toe dat alle tenten hun eigen plekje hebben (en dus ruimte om je heen) en je zou je haast beginnen af te vragen waarom mensen nog een hotel boeken.

Als je toch kunt kiezen uit hutje-mutje in een betonnen kolos, of lekker ruim en luxe in een tent dan is de keuze toch simpel? Je wordt toch liever wakker van het getjilp van de vogels dan van de gast in de kamer boven je die midden in de nacht door zijn kamer stommelt en met stoelen begint te schuiven? Precies!

Op glampings.com hebben we een selectie gemaakt van de verschillende glamping accommodaties die je kunt boeken voor een fijne vakantie. Je hebt een ruime keuze om jouw glamping vakantie in Nederland te plannen (of in andere Europese landen).

Kijk direct voor een avontuurlijke vakantie waarbij je geniet van het echte vrije gevoel op glampings.com!