Ik wil
Image default
Vakantie

Een luxueus motorjacht huren voor een droomvaarvakantie

Veel bootliefhebbers gaan graag varen op vakantie. U hoeft hiervoor niet helemaal naar Frankrijk of Italië te reizen. In Nederland zijn er ook mooie veelzijdige vaargebieden. De meeste geliefde vaarroutes in de Randstad liggen in het  vaargebied van het Groene Hart. Het is heerlijk om een luxueuze motorjacht te huren en er doorheen te varen. Dit rustgevende vaargebied bestaat onder andere uit:

  • De Vecht
  • De Loodrechtste Plassen
  • De Vinkeveens Plassen
  • De Hollandse IJssel

Vaar door de prachtige natuur in een comfortabel motorjacht

Bij Blue Wave Yachting in IJsselstein is het voordelig om een luxueus motojacht te huren in dit gebied. Ze beschikken over veel verschillende soorten jachten met een eigen keuken, badkamer, bedden en comfortabele zitplaatsen. IJsselstein ligt ook mooi op de route voor uw vaarvakantie door het Groene Hart. Deze route gaat langs gezellige dorpen, bruisende steden, rustgevende natuur en andere bezienswaardigheden. Alles is eenvoudig per boot bereikbaar. Ook zijn deze plassen geschikt voor watersport. Dus naast het relaxen zijn er ook genoeg activiteiten te doen. Voor ieder wat wils.

Verwen uzelf en huur een prachtige motorjacht

Naast een mooie vaarroute is de boot zelf natuurlijk ook belangrijk voor een fijne vaarvakantie. Daar brengt u namelijk de meeste tijd in door tijdens de vakantie. Verwen uzelf eens lekker met een comfortabele jacht. Het weer in Nederland is namelijk erg onvoorspelbaar. Voor onverwachtse regenbuien is slim om een luxueuze motojacht te huren. Want met onweer vast zitten aan boort hoeft niet vervelend te zijn. De binnenkant van een jacht ziet mooi en gezellig uit. Geschikt voor spelletjes met het gezin of om lekker wat te eten en drinken met vrienden. Een superjacht huren in Nederland is ook voordeliger dan zelf een boot aanschaffen, want het bespaart u onderhoud, vervoer en opslag. Bekijk de website van Blue Wave Yachting voor de perfecte jacht voor u.