Ik wil
Image default
Vakantie

Wat is een boutique hotel?

Boutique hotels zijn kleinschalige hotels die luxueus en eigenzinnig zijn ingericht. Vaak horen ze niet tot een hotelketen, omdat de eigenaar het belangrijk vindt dat hij of zij alle aandacht kan geven aan de gasten. Door hun intieme sfeer voel je je als gast snel thuis. Hotel Jansen, Short stay in Amsterdam is zo’n boetiekhotel. Hier zorgt de eigenaar er zelf voor dat alles met veel aandacht en persoonlijke service wordt verzorgd.

De kamers

De kamers in een boutique hotel zijn meestal individueel ingericht, waardoor elke ruimte uniek is. Hotel Jansen vormt hierop geen uitzondering. De gasten kunnen hier kiezen uit verschillende soorten gezellige kamers naargelang hun behoeften en wensen. Al met al biedt een boutique hotel een intieme sfeer waar u echt kunt ontspannen en genieten

Dus als u op zoek bent naar een bijzondere en unieke plek voor uw volgende vakantie of weekendje weg, waarom overweegt u dan niet een boetiekhotel? Met zijn compacte omvang en gepersonaliseerde diensten belooft het een onvergetelijke ervaring te worden!

De faciliteiten

Een boetiekhotel biedt ook diverse faciliteiten om uw verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Zo kunt u in Hotel Jansen profiteren van een luxe restaurant, een gezellige bar, gratis Wi-Fi en fietsverhuur. Dit maakt het de perfecte plek voor een weekendje avontuur of een romantisch uitje.

Al met al, als u op zoek bent naar een unieke ervaring met persoonlijke service, dan is een boetiekhotel misschien wel de perfecte keuze! Dus waarom trakteert u zichzelf deze keer niet op wat luxe? Geniet van een unieke accommodatie met uitstekende diensten die een onvergetelijk verblijf beloven! Bij Hotel Jansen verwelkomen we u graag binnenkort! Bezoek vandaag nog onze website en reserveer uw kamer! We kijken uit naar uw komst!

Bij Hotel Jansen kunt u kiezen voor een verblijf vanaf 1 dag tot en met 6 maanden.