Ik wil
Image default
Toerisme

De Schansehoeve biedt dé groepsaccommodatie nabij Nijmegen

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie nabij Nijmegen? Een waarbij u omringt wordt door natuur? Bekijk dan het aanbod van De Schansehoeve. Op minder dan een half uur rijden vanaf Nijmegen bevindt u zich in een prachtige omgeving midden in het hart van de Betuwe. Een aangename locatie voor een groepsverblijf waar u niet anders kan dan genieten.

Een groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen waar u heerlijk kunt ontspannen

De Schansehoeve zorgt ervoor dat u in een prachtige omgeving heerlijk kunt ontspannen. Bij deze groepsaccommodatie nabij Nijmegen is er ruimte voor maximaal 50 gasten en de kamers zijn modern en stijlvol ingericht. Er zijn zeven slaapkamers die allen te vinden zijn op de eerste etage. De kamers zijn goed geïsoleerd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken om uw nachtrust. De kamers zijn voorzien van een eigen douche, wastafel en toilet. Het aantal bedden kan per kamer aangepast worden, hierbij kunt u eenvoudig informeren naar de mogelijkheden. Alles is volledig naar wens aan te passen. Verblijven in de buurt van Nijmegen was nog nooit zo comfortabel!

Meer dan alleen een groepsaccommodatie met fijne slaapkamers in de buurt van Nijmegen

Buiten goed verzorgde slaapkamers heeft deze groepsaccommodatie meer voor u te bieden. Zo bevat de accommodatie grote tafels met comfortabele stoelen, waardoor er genoeg ruimte is om met het hele gezelschap uitgebreid te borrelen of een heerlijk hapje te eten. Dankzij de uitgebreide keuken is het mogelijk om zelf een heerlijk feestmaal op tafel te zetten, maar u bent ook van harte welkom in het restaurant. Daarnaast is er bij de televisie een zithoek gecreëerd waar u volledig 6tot rust kan komen na een lange reis of een drukke dag. De omgeving is voorzien van aangename fietsroutes en wandelpaden, maar u kunt ook bij de accommodatie blijven om een leuk potje Jeux Des Boules spelen. Kortom, er is altijd iets te doen bij deze groepsaccommodatie, maar ook in de omgeving van Nijmegen!