Ik wil
Image default
Toerisme

Vakantieparken in Overijssel

Wat is er nodig voor een leuke vakantie (kort of lang)? Niet zo heel veel. Leuk gezelschap, lekker weer, goed eten, een interessante omgeving en een goede plek waar je kunt overnachten.

Een interessante omgeving

8 unieke landschappen, meren, beken en zelfs twee Nationale Parken; als je op zoek bent naar een interessante omgeving moet je in Overijssel zijn. En dan hebben we de buitensport-activiteiten en de attractieparken nog niet eens genoemd.

Lekker eten in Overijssel

Ook voor lekker eten ben je in Overijssel op de juiste plek. De meeste vakantieparken in Overijssel hebben een (klein) restaurant en gezellige eetcafés voor het hele gezin zijn in elk dorp in overvloed te vinden. Maar we kennen ook een paar echte toprestaurants. Ontbijt, brunch, avondeten of high tea, in Overijssel kom jij tot rust, maar draaien je smaakpapillen overuren.

Lekker weer

Het weer heb je natuurlijk nooit helemaal in de hand, maar in Overijssel is de kans op lekker weer best groot. Vanaf pak hem beet mei is de kans op droog en (zeer) warm weer best groot.

Met goed gezelschap op vakantie

Helaas, voor het goede gezelschap zul je ook deze vakantie zelf moeten zorgen. Wij raden je aan om je partner of gezin mee te nemen. Maar je kunt natuurlijk ook op pad met een stel goede vrienden. Op een aantal vakantieparken in Overijssel kun je namelijk ook met groepen terecht.

Een goede plek om te overnachten

Na een dag van ontdekkingen en activiteiten is het goed rusten. Maar dan moet je wel een lekker plekje hebben gevonden. De vakantieparken in Overijssel bieden overnachtingsmogelijkheden voor elk budget. Maar een vakantiepark is meer dan alleen een slaapplek, het biedt je ook verschillende extra’s, zoals een zwembad, een restaurant, een animatieteam en nog veel meer.

Het aantal vakantieparken in Overijssel is verrassend groot. Je zou er keuzestress van kunnen krijgen. Daarom kun je op www.visitoost.nl heel eenvoudig een selectie maken van de vakantieparken die in het deel van Overijssel liggen die je het meeste trekken. Selecteer de plaatsnaam, of gebruik het handige kaartje om de vakantieparken te kiezen die passen bij je vakantieplannen.

En het boeken? Ook dat is een geheel stressvrije excercitie: met slechts een paar muisklikken heb je jouw vakantie geboekt. Kom genieten, kom naar een van de vakantieparken in Overijssel.