Ik wil
Image default
Toerisme

De beste plek voor een camping

Wat is de beste plek voor een camping? Wie houdt van campings is over het algemeen iemand die houdt van het buitenleven. Een camping midden in de stad ligt dus niet voor de hand. Liever heb je een camping in het buitengebied, op een plek waar je de kinderen met een gerust hart kunt loslaten. Laat ze lekker hun gang gaan, terwijl je zelf lekker tot rust komt bij de tent.

Wist je dat water een haast magische aantrekkingskracht heeft, op jong én oud? Campings aan het water zijn een paradijs voor kinderen. Riviertjes nodigen uit om dammetjes te bouwen, te roeien, te zwemmen en elkaar eens lekker nat te spetteren. En ook meertjes zijn heerlijk om lekker te ravotten, of simpelweg verkoeling te zoeken.

Is water voor kinderen een bron van vermaak en activiteit, op volwassenen heeft water een heel andere uitwerking. Je merkt dit het beste in de avond, wanneer de kinderen al op bed liggen. Water ontspant. Het gekabbel nodigt je uit om je gedachten te vertragen. Je blik wordt als vanzelf gegrepen door de golven, die de ondergaande zon zo prachtig reflecteren.

Maar ook overdag kan water tot ontspanning leiden. Lekker dobberend in een kano of (fluister-)bootje, of gewoon zittend aan de oever met een hengel, kom je vanzelf tot rust.

Door de magische werking van water zijn campings aan het water razend populair. En laat Twente nou net een paar geweldige campings aan het water te bieden hebben. Bij de campings die we op www.visittwente.nl vermelden kun je terecht met en trekkerstentje of caravan, maar je kunt ook een kant en klare accommodatie boeken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het opbouwen van de tent.

Aankomen betekent dan dat je vrij bent van zorgen of je wel genoeg haringen bij je hebt. Het enige wat je hoeft te doen is je koffers neerzetten en je kunt beginnen te genieten van het water.

Dus… ook als je op zoek bent naar campings aan het water is het Tijd voor Twente!