Ik wil
Image default
Woning en Tuin

Nu is de tijd voor dakonderhoud

De zomers in Nederland worden steeds droger. De toenemende droogte baart Waterschappen en milieubeschermers zorgen. Maar voor jou als eigenaar of beheerder van een eigen pand is het handig, want doordat dakonderhoud steeds minder wordt verstoord door regen is planmatig dakonderhoud makkelijker dan ooit.

Bij Roofing Service Nederland hebben we al meer dan 45 jaar ervaring in het onderhoud van alle soorten daken. We hebben een groot team dat bestaat uit echte vakmensen die samen alle competenties voor goed dakonderhoud in huis hebben.

Professioneel en Resultaatgericht

Onze vakmensen zijn essentieel voor onze dienstverlening, vandaar dat we ze regelmatig de schoolbankjes in sturen. Tijdens die bijscholingen en cursussen leren ze over de nieuwste ontwikkelingen in het vak, zodat we onze klant het allerbeste dakonderhoud kunnen bieden.

Onze professionele passie uit zich ook in de heldere rapportages en de duidelijke, resultaat gerichte afspraken die we met u maken. Wanneer Roofing Service Nederland uw dakonderhoud uitvoert weet u altijd precies wat u te wachten staat. Geen verrassingen, maar transparante onderhoudscontracten, vakkundige rapportages (per dakvlak) en snelle service.

Meer dan dakonderhoud

Wist je dat we behalve dakonderhoud nog veel meer doen bij Roofing Service Nederland? Ook voor een dak inspectie bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens de inspectie brengen we in kaart welk dakonderhoud in de komende jaren noodzakelijk is om uw dak in topconditie te houden. En mocht er onverhoopt toch iets mis gaan? Dan is de calamiteitenservice van Roofing Service Nederland 24/7 beschikbaar.

Alles onder een dak

Bij Roofing Service Nederland hebben we alles onder één dak om te zorgen dat u het droog houdt. Profiteer van de droge zomer en plan vandaag nog uw dak inspectie of dakonderhoud in. Wilt u bijdragen aan de strijd tegen de droogte en iets goeds doen voor de planeet? Vraag dan ook eens advies over de constructie van een groendak.

Neem contact op met Roofing Service Nederland voor alle informatie over dakonderhoud en nog veel meer. Bel ons op 0575-56 55 55 voor meer informatie.