Ik wil
Image default
Onderwijs

Persoonlijke en professionele groei met behulp van coach in omgeving Nijmegen

Zou jij graag hulp ontvangen van een coach in de buurt van Nijmegen die jou kan helpen bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling op je werk? Misschien wil je je functioneren verbeteren of heb je het gevoel dat je niet alles uit jezelf haalt. Het ook zijn dat je tegen specifieke problemen aanloopt die je belemmeren in je groei. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebrek aan zelfvertrouwen of het ondervinden van problemen in de communicatie naar je collega’s of opdrachtgevers. In alle gevallen kun je geholpen zijn met coaching waarbij de inzet is voor jou persoonlijke en professionele groei te bewerkstelligen. Bij MD-act vind je een coach nabij Nijmegen die je hierbij van dienst kan zijn.

Coachingstraject bij MD-act

MD-act is een adviesbureau dat zich inzet op het gebied van mens en werk. MD-act biedt assessments en trainingen en heeft al meer dan 25 jaar ervaring in coaching. De coaches van dit adviesbureau hebben gedurende deze periode ruim 2000 mensen kunnen begeleiden. Je kunt bij MD-act terecht als medewerker maar ook als directeur. De aanpak van het traject is altijd individueel en zo ingericht dat het aansluit bij jou als persoon en bij de doelstellingen waaraan je wilt werken. Naast thema’s die te maken hebben met zelfvertrouwen en communicatie kun je ook begeleiding ontvangen bij onder meer het effectiever leren werken, het beter leren samenwerken of om leiderschap te ontwikkelen.

Onderzoek de mogelijkheden

Ben je benieuwd of een coachingstraject voor jou de manier is om te werken aan persoonlijke en professionele groei? Dan kun je bij MD-act een vrijblijvend gesprek aanvragen om de mogelijkheden tot een persoonlijk coachingstraject verder te onderzoeken. Op basis van dit gesprek weet je meteen of er een klik is en kun je er al dan niet voor kiezen van start te gaan bij een coach in de omgeving van Nijmegen.

 

https://md-act.nl