Ik wil
Image default
Zakelijke dienstverlening

Door coaching in Zeeland meer lucht in uw werkzaamheden

Soms vergt uw loopbaan het één en ander van u en bent u als het ware opzoek naar meer ‘lucht’ tijdens uw werkzaamheden. Door gebruik te maken van coaching in Zeeland, kunt u deze ruimte krijgen. Samen met de coach bespreekt u de zaken waar u mee zit en bedenkt u hiervoor oplossingen. Vaak blijkt dat de oplossing altijd al in uzelf zat. De coach helpt u om beter naar uzelf te kijken.

 

Leer uzelf beter kennen door coaching in Zeeland

Het coaching programma in Zeeland maakt gebruik van verschillende coaching technieken. Samen met u kiest de coach uw beste techniek. Vervolgens worden er doelen bepaald die u aan het einde van het traject wilt behalen. Als bedrijf kunt u er ook voor kiezen om een coach in te schakelen. U kunt dan uw werknemers zelf de doelen laten bepalen, of u kunt zelf ook meehelpen met het bepalen van de einddoelen. Vervolgens zal de coach in verschillende sessies al uw werknemers spreken en begeleiden en wordt er naar dit einddoel toegewerkt. Hierbij wordt er naar de kern van de eventuele werk gerelateerde problemen gezocht.

 

Loopbaanbegeleiding en andere diensten

Voor een coaching traject in Zeeland en andere diensten kunt u terecht bij HR Consultancy. Andere diensten die dit bedrijf aanbiedt, zijn bijvoorbeeld loopbaanbegeleiding, re-integratie en training. U kunt zowel als werknemer of werkgever gebruik maken van de verschillende diensten. Ook bij problemen binnen de bedrijfsvoering kan u gebruik maken van een specialistische coach.

 

Ook binnen een team kunnen er problemen bestaan

Bij veel banen wordt er in teamverband gewerkt. Dit kan heel fijn en prettig werken, maar kan ook voor de nodige interne problemen zorgen. Een coach kan in deze gevallen een oplossing bieden. De coach stelt een passend programma op voor het hele team en werkt met de individuele teamleden aan een beter teamverband. Een goed samenwerkend team zal ook de werkzaamheden bevorderen.

 

http://www.hr-consultancy.nl