Ik wil
Image default
Onderwijs

Leermiddelen voor het basisonderwijs bestel je bij deze expert

Bij het kiezen van leermiddelen voor het basisonderwijs is het van groot belang, dat de middelen aansluiten op de behoeftes en het niveau van de leerlingen. Iedere leerling maakt tenslotte een eigen ontwikkeling door. Met de werkboeken voor de basisschool van Educatieve Uitgeverij Kinheim zit je zonder twijfel goed. Deze uitgeverij biedt leermiddelen aan in verschillende vakgebieden en in uiteenlopende moeilijkheidsgraden. Denk bijvoorbeeld aan boeken voor taal en rekenen voor de onder- en bovenbouw. Met de leermiddelen voor het basisonderwijs van dit bedrijf, gaat ieder kind op zijn of haar eigen tempo aan de slag. Wanneer je vragen hebt over een specifiek boek, gaat het team van dit bedrijf graag met je in gesprek.

Ontdek ook de digitale leermiddelen van deze specialist

Naast fysieke leermiddelen voor het basisonderwijs, vind je in het assortiment van deze uitgeverij ook een veelvoud aan digitale leermiddelen. Met behulp van deze middelen kunnen leerlingen op de tablet, computer of laptop oefenen met bijvoorbeeld rekenen, wereldoriëntatie en taal. Dit kunnen ze natuurlijk op school doen, maar ook thuis, bijvoorbeeld ’s avonds op de bank. Deze digitale leermiddelen zijn bijvoorbeeld een leuke extra uitdaging voor leerlingen die hoogbegaafd zijn. Maar ook voor leerlingen die wat meer oefening nodig hebben in een bepaald vak, is digitaal oefenen een echte uitkomst. De specialisten van dit bedrijf vertellen je graag meer over de mogelijkheden met betrekking tot digitale leermiddelen.

Neem bij vragen direct contact met dit bedrijf op

Wil je meer weten over de fysieke en digitale leermiddelen voor de basisschool van dit bedrijf? Dan neem je gerust contact met Educatieve Uitgeverij Kinheim op. Het is mogelijk om een proefpakket aan te vragen, zodat je kunt bekijken of de materialen voor een bepaald vakgebied aan je verwachtingen voldoen. De uitgeverij heeft overigens een bezoekadres in Nieuwendijk, nabij Dordrecht. Het team van dit bedrijf staat graag voor je klaar!

https://www.kinheim.com/