Ik wil
Image default
Onderwijs

Motorrijles in Almere is mogelijk voor iedereen

Op de motor neem je op een bijzondere manier deel aan het verkeer. Je bent kwetsbaarder dan in de auto, maar ervaart zoveel meer vrijheid. Veilig motorrijden vraagt een gedegen en professionele rijopleiding. Motorrijles in Almere volg je daarom bij Verkeersschool RUUD, die al meer dan 20 jaar op deskundige wijze rijopleidingen verzorgt. Omdat de instructeurs naast hun opleiding jaarlijks worden bijgeschoold, ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en ga je vol vertrouwen het examen tegemoet.

Krijg theorie én praktijk snel onder de knie

Naast het theoretische gedeelte ga je met de instructeur oefenen in de praktijk. Je leert alle technieken die je nodig hebt om de motor onder controle te houden en optimaal te kunnen besturen. Deze zogenaamde ‘bijzondere verrichtingen’ worden in een speciaal examen getoetst. Naast de aandacht voor techniek, werk je samen met de instructeur aan inzicht in het verkeer. Je leert het verkeer goed te observeren en jouw positie op de weg te bepalen. Dit is nodig, omdat je je op de motor vloeiend door het verkeer beweegt en flexibeler bent. Bij Verkeersschool RUUD kun je het rijbewijs voor zware en middelzware motor behalen. De medewerkers vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Oog voor jou als persoon

Wil je motorrijles in Almere volgen die volledig voldoet aan jouw wensen? Dan denkt Verkeersschool RUUD tot in de details met je mee. Zowel het aantal lessen per week als de manier waarop je deze lessen afneemt, is geheel in overleg met de instructeur te bepalen. Er zijn individuele lessen beschikbaar, maar ook complete lespakketten. Ook voor mensen met faalangst is het prima mogelijk het motorrijbewijs te behalen. In speciale faalangstlessen leer je hoe je hiermee om kunt gaan en op een rustige en vertrouwde wijze het examen tegemoet kunt gaan. Motorrijles in Almere is mogelijk voor iedereen die droomt van een vrije en sportieve rijstijl.

https://verkeersschoolruud.nl