Ik wil
Image default
Onderwijs

Maak jezelf meer waard

Met een diploma van Fabius Opleidingen op zak ben je meer waard op de arbeidsmarkt. Fabius Opleidingen is namelijk de grootste opleider van ons land wanneer het gaat om kantoor- en boekhoudopleidingen en heeft behoorlijk wat aanzien. Wanneer je bezig bent met een opleiding of deze hebt afgerond laat je zien dat je bezig bent met je eigen ontwikkeling. Je toont motivatie en de bereidheid te investeren in de toekomst en dat is wat werkgevers graag zien.

Studeren bij Fabius Opleidingen is een goede keuze

Met 30 jaar ervaring mag Fabius Opleidingen stellen dat ze deskundig zijn in verband met het verzorgen van opleidingen. Waar Fabius slim in is, is dat ze opleidingen aanbieden die aansluiten bij veel voorkomende functies. Ook functies waarnaar een groeiende vraag te bemerken is komen aan bod. De opleidingen sluiten aan bij de praktijk zodat ze een goede voorbereiding zijn op je toekomstige baan. Door te werken met kleine klassen krijgen de cursisten de aandacht en uitleg die ze nodig hebben. Als je de opleiding met een positief resultaat hebt afgesloten dan heb je een diploma op MBO niveau.

Onderwijs voor iedereen

Fabius Opleidingen biedt onderwijs aan particulieren, overheidsinstanties en het bedrijfsleven. Natuurlijk kan je aansluiten wanneer je verder wilt leren op een bepaald vakgebied en daar je diploma in wil behalen. Maar ook overheidsinstanties maken graag gebruik van de opleidingen van Fabius. Willen werknemers van bijvoorbeeld de ministeries van Binnen- of Buitenlandse Zaken of van gemeentes verder bijscholen, dan worden ze al snel doorgestuurd naar Fabius. In het verlengde daarvan ligt het UWV die evenals re-integratiebureaus werkzoekenden adviseren om een opleiding te volgen om zo makkelijker aan een baan te komen. Het UWV werkt nauw samen met Fabius. Het bedrijfsleven maakt eveneens graag gebruik van de opleidingen van Fabius. Zo volgen cursisten die werkzaam zijn bij onder andere enkele banken, verzekeringsmaatschappijen maar ook bij de Hema, AH of Blokker de opleidingen van Fabius.

Voor meer informatie :