Ik wil
Image default
Bedrijven

Uw huis ook gasloos?

Denkt u al even aan het verduurzamen van huis, maar wilt u tot meer informatie beschikken? Daar zullen wij u bij helpen. Er zijn verschillende apparaten om uw huis gasloos te maken. Wellicht de beste is de Loria lucht/water warmtepomp. De Loria is een lucht/water warmtepomp met een binnen- en buitenunit. De Loria kan verwarmen, koelen en warm water maken, o.a. voor de douche (tapwater). De Loria kan de cv-ketel compleet vervangen en is volledig elektrisch. Er is dus geen aardgas aansluiting meer nodig. Deze heeft een vermogensklasse van 4, 6, 8 en 10 kW en werkt bij temperaturen tot -20°C met tapwater tot 55°C. Het is een weersafhankelijke regeling die makkelijk in onderhoud is. De Loria lucht/water warmtepomp gebruikt de warmte uit de buitenlucht om de woning of het tapwater te verwarmen. Dit kan de warmtepomp met een hoog rendement doen, waardoor er per jaar flink bespaard kan worden op de energierekening. In tegenstelling tot de ketel kan de Loria in de zomer ook optioneel koelen om de woning koel te houden. De Loria heeft daarom het hoogste rendement van de markt. De Loria warmtepomp is geschikt in zowel de nieuwbouw als bij complete en grootschalige renovaties. Is de ambitie om de woning gasloos te maken, dan is Loria de perfecte keuze.

Er is een flinke ISDE-subsidie beschikbaar voor de Loria. De subsidie op de producten van Techneco wordt verstrekt door de RVO (rijksdienst voor ondernemend Nederland). Zij hebben de subsidiepot ‘investering duurzame energie (ISDE)’ in het leven geroepen om duurzame energie te stimuleren. Op al onze warmtepomp producten zit deze ISDE-subsidie.

Particulieren die een apparaat kopen komen in aanmerking voor subsidie. De subsidieaanvraag dient uiterlijk 3 maanden nadat de koopovereenkomst is gesloten ingediend te worden. Er wordt geen voorschot betaald. Vanaf 1 apparaat kan een subsidieaanvraag worden gedaan. Elk apparaat dient apart te worden ingevoerd. De beslissing komt (meestal) binnen 8 weken na de aanvraag. De betaling volgt maximaal 1 week na de beslissing. Voor verdere informatie over subsidie waterpomp kunt u terecht op onze site. Ook kunt u ons telefonisch bereiken.

Voor meer informatie : https://techneco.nl/