Ik wil
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn “de” tuintrends van 2019

Een nieuw jaar, een nieuwe trend! 2019 is ingeluid en de winter is alweer bijna voorbij. Het nieuwe jaar brengt uiteraard weer nieuwe trends met zich mee. Om wat inspiratie op te doen, hebben wij een paar Tuintrends voor dit jaar op een rijtje gezet!

 

Tuintrend 1: Tuinverlichting

Tuinverlichting is er in allerlei soorten en maten. Zeker tijdens deze donkere dagen komt wat licht in de tuin van pas. Deze trend is goed te combineren met de bovenstaande trend. Niet te felle verlichting zorgt voor een extra sfeertje om een romantische avond te creëren in de tuin. Ook verlichting in tuinmeubelen is een trend in 2019.

 

Tuintrend 2: Oosterse invloeden in de tuin

Wat wij steeds vaker zien terugkomen, zijn de Oosterse invloeden in de Nederlandse tuinen. Bamboe en rotan worden veel gebruikt om meer sfeer te geven aan de tuin. Daarnaast dragen grassen, Sedum, varens en mos bij aan een rustige en Oosterse uitstraling. Kleine veranderingen kunnen al een groot verschil maken!

 

Tuintrend 3: Combinatie van materialen

Een schutting van alleen maar hout of alleen maar bamboe is verleden tijd. In 2019 wordt er een combinatie gemaakt van materialen om een unieke schutting te creëren. Hout met steen, een gaasrooster en klimopplant met bamboe en kunststof met hardhout zorgen voor creatieve schuttingen. Leuk voor jou en ook leuk voor de buren.

 

Tuintrend 4: Levende tuin

Haal steen eruit, breng gras erin en laat je tuin leven! Draag je steentje bij aan de natuur door hergebruik van materialen en door je eigen tuin leefbaar te maken met verschillende planten en bloemen. Dat is waar deze trend voor staat. Uiteraard is het gevoel van blote voeten in gras niet te weerstaan en vinden wij deze trend zeker niet erg. Klik hier voor nog meer trends.

 

Voor meer informatie :