Ik wil
Image default
Electronica en Computers

Maak gebruik van Excel Eurocode rekenbladen

Bent u werkzaam in de bouw of een hieraan gerelateerde sector en wilt u graag gaan werken met Excel Eurocode rekenbladen? Dit is zeer aan te raden. Het is namelijk erg prettig om dit te gebruiken voor de berekening van bouwkundige constructies. Denkt u hierbij met name aan draagconstructies in beton, hout, staal en metselwerk. Dit zijn slechts enkele van de voorbeelden waarvoor u deze toepassing voor kunt inzetten. De mogelijkheden van het gebruik van Excel Eurocode rekenbladen zijn namelijk zeer uitgebreid. Zo is er voor iedere toepassing wel een geschikt rekenblad. Maar waar vindt u een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is? Dat is Qec natuurlijk! De deskundige medewerkers van dit bedrijf beschikken over de kennis en kunde die vereist is voor goed en professioneel advies.

Ontdek alle voordelen van werken met deze rekenbladen

Wanneer u Qec inschakelt voor Excel Eurocode rekenbladen, merkt u al snel dat dit met vele voordelen komt. Zo zijn deze bladen bijvoorbeeld erg helder. De complete berekening is controleerbaar met Eurocode artikel- en formulenummers. Vanzelfsprekend zijn ze ook zeer goed beveiligd. Dit met herkenbare invulcellen en beveiligde leesveilige formules. De rekenbladen worden bovendien heel goed onderhouden door de experts van Qec zelf. Hierbij houden zij rekening met normwijzigen, fouten en continue verbetering en aanvullen. Ook zijn zowel de rekenbladen als gewichtsberekening voorzien van geprogrammeerde werkversnellers.

Kom meer te weten over de uitgebreide dienstverlening

Bent u benieuwd naar wat Qec allemaal voor u en uw bedrijf kan betekenen? Dat is zeer begrijpelijk! Neem hiervoor dan ook gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers. Zij vertellen u graag meer over wat er allemaal mogelijk is en staan voor u klaar voor het beantwoorden van eventuele vragen. U bekijkt de contactgegevens op de website. Hier kunt u tevens meer lezen over alle verschillende beschikbare rekenbladen en hun dienstverlening.