Ik wil
Image default
Electronica en Computers

Een betere toegankelijkheid realiseren door uw archief te digitaliseren

Alhoewel het ‘nieuwe werken’ reeds daarvoor in opkomst was, zal het u niet ontgaan zijn dat de wereldwijde coronapandemie deze ontwikkeling een extra boost heeft gegeven. Het nieuwe werken, dat voor een arbeidsvorm staat waarbij medewerkers op flexibele tijden werken en hun werkzaamheden tevens buiten kantoor kunnen uitvoeren, vergt echter wel wat aanpassingen van ondernemingen van de meest uiteenlopende soort. Zo moeten alle noodzakelijke documenten altijd en overal toegankelijk zijn. Dit leidt tot een toenemende noodzaak tot het scannen van uw archief.

Permanente beschikking tot documenten voor eenieder die daartoe bevoegd is

Het digitaliseren van een archief is iets wat de meeste bedrijven uit handen geven aan een betrouwbare, externe partij. Dergelijke partijen hanteren de juiste en meest efficiënte werkwijze om uw archief vol documenten te digitaliseren. Door uw archief te laten scannen, heeft iedereen die daartoe bevoegd is, in de toekomst de beschikking tot de documenten. Dit betekent dat een hoop zoekwerk kan worden voorkomen en er nóg efficiënter kan worden gewerkt.

Een blik op de toekomst

Hoort men het woord ‘archiveren’, dan heeft men daar vaak een stoffig en soms zelfs negatief beeld bij. Een archief digitaliseren is echter compleet het tegenovergestelde. U kiest er namelijk voor om informatie duurzaam toegankelijk te maken. Deze stap binnen het gegevensmanagement zorgt ervoor dat diverse werkprocessen soepeler zullen verlopen. Een betrouwbare partij voor het scannen van uw archief is GMS. De bijna veertig jaar bestaande specialist in archivering levert kwaliteit én innovatie. Er kan vanuit de vestiging, maar ook op uw locatie worden gewerkt.

Hoe werkt het digitaliseren van een archief?

GMS gaat volgens een vast en secuur stappenplan te werk. Ten eerste zullen de collectie en uw wensen worden besproken, op basis waarvan een projectplan wordt opgezet. Na goedkeuring vangt het bedrijf met het eigenlijke digitaliseringsproces aan. In een laatste fase worden deze conform de wensen en eisen van u als opdrachtgever bewerkt.

https://gmsnl.com/