Ik wil
Image default
Bedrijven

Genieten op de camping aan het Gardameer

Al vele jaren lang trekken vele mensen erop uit naar het Gardameer om er te genieten van een welverdiende vakantie. Dat is natuurlijk niet zo gek want aan het Gardameer valt heel wat te beleven. Als je er besluit een camping te boeken, dan zal je pas echt ervaren hoe het is om eens even lekker tot rust te komen.

Waarom zou je kiezen voor een camping aan het Gardameer?

Bij het Gardameer is het niet alleen maar genieten van het prachtige uitzicht. Er zijn tal van activiteiten te doen voor zowel jong als uit. Beklim bijvoorbeeld de bergen van Monte Baldo waar je uit kunt kijken op het prachtige landschap en natuurlijk op het meer zelf. Daarnaast is het ook een enorme ervaring om eens lekker rond te varen op het water zodat je ook op een andere manier van het uitzicht kan genieten. De bezienswaardigheden zijn ook echt de moeite waard om er eens een bezoekje aan te brengen. Neem bijvoorbeeld de pretparken zoals Parco Natura Viva en Gardaland. Dit is natuurlijk niet alleen voor de volwassenen een leuk uitje, maar bovenal ook voor de kinderen. Ben je meer weg van cultuur? Dan is een uitstapje naar Vittoriale degli Italiani een echte aanrader. Dit is een Italiaanse villa dat volledig is uitgebouwd tot een amfitheater, mausoleum en een museum.

De mooiste campings liggen bij het Gardameer

Dan ben je natuurlijk ook op zoek naar een plek waar je heerlijk kunt overnachten. Als je echt van de natuur wilt genieten en je daarnaast ook op zoek bent naar een verblijfsmogelijkheid die je met het hele gezin optimaal kunt ervaren, dan is het logeren bij een van de campings bij het Gardameer een aanrader. Neem bijvoorbeeld de camping Bella Italia of Camping Altominicio. De Camping Cisano San Vito is een van de meest uitgebreide campings bij het Gardameer, waar je diverse winkels hebt, zwembaden en speeltuinen voor de kinderen. Ben je op zoek naar een camping Gardameer? Kijk dan eens bij LuxCamp.