Ik wil
Image default
Electronica en Computers

Kies voor dé expert voor een webhosting pakket in Den Haag

Heeft u een webhosting pakket met onderhoud aan uw website nodig voor uw bedrijf in Den Haag? InterIP uit Naaldwijk, in de buurt van Den Haag, is dan dé websiteonderhouder voor u. Met het uitstekende netwerk van deze experts rekent u op razendsnelle servers en zeer betrouwbare diensten. De veiligheid hiervan wordt regelmatig getest. De backup-apparatuur, servers, routers en switches staan altijd voor u klaar en onverhoopte noodsituaties worden snel opgelost.

Een groen datacenter

Een groot voordeel wanneer u deze websiteonderhouder kiest voor uw webhosting pakket in Den Haag, is dat het datacenter groen is. Het Tier3-datacenter vindt u nabij InterIP in Naaldwijk. Een voordeel van een datacenter in de buurt is dat er snel gereageerd kan worden op onverhoopte calamiteiten en dat deze zo snel mogelijk kunnen opgelost worden. De Tier3-datacenters zijn van Greenhouse. Ze zijn ultramodern, ecologisch, veilig, connected en schaalbaar. Deze data-services zijn carrier-neutraal.

Ontvang verschillende certificaten        

Ontvang een SSL-certificaat bij het afsluiten van een webhosting pakket met onderhoud voor uw website bij InterIP, dé websiteonderhouder uit Naaldwijk, bij Den Haag. Naast webhosting kunt u rekenen op uitstekende support, zeer snelle servers en enorme kennis van CMS-systemen. Dit zijn systemen zoals Magento, Joomla, Drupal en natuurlijk WordPress. Met name bij de populaire CMS-systemen is er altijd de dreiging van hackers aanwezig. Bij een webhosting pakket van deze websiteonderhouder uit Den Haag wordt uw website dankzij goed onderhoud beschermd tegen deze aanvallen van buitenaf. Uw website blijft in de lucht en hackers kunnen niet bij uw kostbare bestanden. Wanneer u kiest voor InterIP kunt u rekenen op uitstekende online veiligheid voor uw website. Afhankelijk van welk pakket u kiest voor het bouwen en onderhoud aan uw website, kunt u rekenen op verschillende diensten en extra’s. Bij deze expert vindt u een breed aanbod aan verschillende pakketten voor uw webhosting. Zo weet u zeker dat er altijd een pakket is dat precies bij uw wensen aansluit.