Ik wil
Image default
Woningen

Op dit moment integreert het bedrijf een fundamenteel nieuw schema

Op dit moment integreert het bedrijf een fundamenteel nieuw schema van activiteiten in de markt, waardoor de manier waarop de agent werkt verandert. Het personeel van de nieuwe tak van de secundaire woningmarkt bestaat uit jonge gecertificeerde experts in de verkoop van onroerend goed. Voor de medewerkers van de afdeling worden systematisch trainingen georganiseerd om implementatietechnieken aan te leren en het vaardigheidsniveau te verbeteren. Demonstraties van objecten worden een noodzaak om de voordelen van het object, de nabijgelegen locatie en infrastructuur te laten zien.

Experts in onroerend goed op het platteland adviseren over de werkelijke kosten en de verbindingsperiode van communicatie. De makelaars van dit bedrijf bezoeken hun eigen klanten bij de auto van het bedrijf en elke medewerker krijgt nieuwe mobiele apparatuur, waardoor hij snel een update van de klantendatabase ontvangt. Dit filiaal is eigenlijk een visitekaartje geworden van het gerenoveerde makelaarskantoor. Het doel – constant verbeteren en meer bereiken – leidde tot een toename van het aanbod van verhuurdiensten, aangezien een aantal nieuwe richtingen werd gelanceerd:

hostels; mini-hotels; hostels; zijn IT-afdeling voor geïntegreerde marketingoplossingen op het web. Voordelen: hooggekwalificeerd personeel, bestaande uit gecertificeerde advocaten en agenten; stabiliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf; service van hoge kwaliteit; het werk wordt efficiënt en in de kortst mogelijke tijd uitgevoerd; geen verborgen kosten.

 

 

 

Appartement te huur

https://be.propenda.com/