Ik wil
Image default
Cadeau

Steel de show met deze innovatieve verjaardagscadeau!

Na de zomer is het weer tijd voor de vele verjaardagen. Met zijn allen in een kringetje zitten met allemaal lekkere snacks op tafel: dat is een typisch Nederlandse verjaardag. Iedereen begroeten als je binnenkomt en gelijk een lekker stuk taart uitkiezen: Hollandser kan bijna niet. De meeste mensen vinden dit nogal saai, er mag wel iets spannends op zo’n verjaardag gebeuren volgens hen. Ze hebben groot gelijk. Een manier om zo’n verjaardag wat meer pit te geven, is door een gaaf verjaardagscadeau aan de jarige jet of job te geven. Op deze manier kan jij de verjaardag wat minder saai maken en zijn alle ogen op jou gericht. Dat is toch leuk, eens een keer totaal iets anders doen?! Maar, wat zijn nou gave verjaardagscadeau die de jarige niet snel vergeet? Dat lees je hieronder! Mocht je dus wel wat inspiratie kunnen gebruiken, dan is het handig om onderstaand artikel even door te nemen.

Een popcornmachine

Als de jarige gek is op films en naar de bioscoop gaan, is het een goed idee om een innovatieve gadget te geven. Een popcornmachine is helemaal je van het. Op deze manier kan je zelf je eigen popcorn laten poppen in een kleine machine met doorzichtig glas, zodat je lekker mee kan kijken hoe de popcorn wordt gepoft. Een interessant proces waar menig mens geen genoeg van kan krijgen. Daarnaast heb je bij het kijken van je favoriete serie nu een lekkere bak verse popcorn waar je van kan genieten. Misschien wil de jarige jou wel uitnodigen voor een ware Harry Potter marathon. Gezellig!

Een boxer met een tekst erop

Misschien een beetje banaal, maar wel erg grappig. Als jouw vriend jarig is, kan je ervoor kiezen om zelf een boxer samen te stellen door een aantal foto’s erop af te laten drukken. Je kan ervoor kiezen om foto’s van jullie samen op de boxer af te drukken, maar verleidelijke foto’s van jezelf doen het vaak ook erg goed bij het mannelijk geslacht. Je kan ook een tekst erop laten afdrukken, zoals de lyrics van jullie favoriete liedje of zijn stopwoordje. Ideeën genoeg! Maar, durf jij het aan zo’n gewaagd cadeau te geven? Echte cadeaus voor mannen!