Ik wil
Image default
Cadeau

De 2020 kerstpakketten zijn weer verkrijgbaar!

Het bestellen van unieke 2020 kerstpakketten is weer mogelijk. Er zijn weer diverse kerstpakketten samengesteld die dit jaar helemaal in de smaak zullen gaan vallen. Het is beschikbaar vanaf de helft van juli tot en met 20 december. De standaard 2020 kerstpakketten zijn te bestellen van af een aantal van 5 stuks. Daarnaast is er ook een mogelijk op de website om de 2020 kerstpakketten te bestellen per stuk en dat je deze dan helemaal samenstelt. Dit kan bijvoorbeeld een keuze zijn wanneer je de naaste collega’s een ander pakket wil geven dan de rest van de werknemers van het bedrijf. Of dat je een klein bedrijf hebt en voor iedereen een gepersonaliseerd pakket wil weggeven.

 

Offerte

Om een bestelling te plaatsen van de 2020 kerstpakketten hoef je niet veel te doen. Allereerst zal je een vrijblijvende offerte aanvragen, waar je dus nog geheel van af kunt zien. Binnen 5 minuten ontvang je de uitgewerkte offerte in je mailbox. Wanneer je hier akkoord mee bent bevestig je dat per mail of per fax en dan zal de bestelling voor je klaar gemaakt worden. Je krijgt een factuur toegestuurd die je binnen een tijd van 14 werkdagen dient te betalen. Ook staat er aangegeven hoe je de betalingsverplichting kunt voldoen.

 

Bezorgen en bestellen

Ook wordt er door het bedrijf de 2020 kerstpakketten bezorg op het door jou gekozen moment en de door jou gekozen bestemming. De traditionele 2020 kerstpakketten zijn eigenlijk vrijwel het geheel half jaar te bestellen, tenzij deze voorraad er niet meer is, maar dat gebeurt vaak pas tegen het einde van december. Om alle bestellingen goed te kunnen versturen wordt er van de klant verwacht dat dit op tijd wordt doorgegeven, zodat het bedrijf de 2020 kerstpakketten goed klaar kan maken en kan bezorgen. Vandaar dat de pakketten tot 20 december te bestellen zijn, zodat er nog tijd is om deze samen te stellen en te versturen.