Ik wil
Image default
Onderwijs

Laat uw medewerkers een cursus keuren elektrisch gereedschap volgen

Wanneer u uw medewerkers een cursus keuren elektrisch gereedschap laat volgen doen zij daarin belangrijke kennis op. Als u intern één of meerdere medewerkers heeft die apparaten keuren, hoeft u hiervoor geen externe partij in te huren. Dit bespaart u kosten en u kunt ervan op aan dat de keuring goed wordt uitgevoerd, aangezien de medewerker die dit doet vaak ook zelf met de apparaten werkt en er dus belang bij heeft dat de test goed verloopt.

Keuren aan de hand van de officiële NEN 3140

Tijdens de cursus keuren elektrisch gereedschap leert u werken volgens de NEN 3140. Dit is de officiële norm voor de veiligheid van elektrische apparaten. De norm bevat regels en procedures aan de hand waarvan de keuring moet worden uitgevoerd en wanneer een apparaat wel of niet mag worden goedgekeurd. Door uw apparaten regelmatig te (laten) keuren garandeert u de veiligheid van uw medewerkers. Het voorkomen van bedrijfsongevallen is vaak een speerpunt binnen een onderneming waar met apparaten wordt gewerkt. Het keuren kan hiervan een belangrijk onderdeel uitmaken. Een apparaat dat ondeugdelijk is moet meteen worden vervangen of gerepareerd. Door keuringen uit te voeren zorgt u ervoor dat de kans op ongelukken aanzienlijk wordt verkleind en daarmee het risico op verwondingen van medewerkers die met de apparaten werken.

Regel direct de inschrijving voor deze nuttige cursus

Bent u enthousiast geworden over de cursus keuren elektrisch gereedschap? Schrijf u dan nu direct online in. Dit doet u door op de website van Omega Training & Inspectie een locatie en datum te selecteren. De cursus duurt slechts één dag en de kosten bedragen slechts 199 euro per persoon. Bij meerdere inschrijvingen vanuit hetzelfde bedrijf ontvangt u korting op het cursusgeld. Na afloop van de cursus ontvangt de deelnemer een certificaat en mag hij zich officieel gediplomeerd keurmeester voor elektrisch gereedschap noemen.

https://omegatraining.nl/

Gerelateerde artikelen

Je Code 95 halen of verlengen doe je bij deze verkeersschool

Digitaal toetsen via examenbureau om de druk te verlagen

Op zoek naar een goede en betaalbare rijschool?