Ik wil
Image default
Dienstverlening

De Klantenservicetelefoon biedt uitkomst als er een storing is

Is er een Ziggo storing dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten wanneer die voorbij zal zijn. Maar ja, waar vind je snel het telefoonnummer van Ziggo? En wie kan vertellen of er een speciale storingslijn is? Wat je in dit geval het beste kunt doen is 1840 bellen. 1840 is het gemakkelijk te onthouden nummer van de Klantenservicetelefoon. Deze Klantenservice dienst beschikt over eindeloos veel telefoonnummers. Zeker ook dat van Ziggo. Je kunt het telefoonnummer krijgen, maar het Klantenservicetelefoon-team kan je ook rechtstreeks doorverbinden. De Klantenservicetelefoon heeft haar complete database gecategoriseerd. Hierbij een paar voorbeelden: banken, gemeenten, incassobureaus, energieleveranciers, loterijen en pretparken. Zit het telefoonnummer dat jij nodig hebt er niet tussen? Neem toch maar contact op. De medewerkers zullen er alles aan doen het nummer te achterhalen. Ze geven het jou door en verwerken het definitief in het systeem.

 

 

Ziggo klantenservice is dagelijks bereikbaar

 

Pluspunt van de klantenservice van Ziggo is dat deze dagelijks bereikbaar is. Alle dagen van het jaar, ook op zon- en feestdagen. Je kunt bellen tussen 08.00 en 22.00 uur. Vragen stellen aan Ziggo kan verder via sociale media als Twitter en Facebook. Op berichten wordt super snel gereageerd!

En ken je de Ziggo Community al? Populaire topics die besproken worden, zijn:

-Mediabox Next;

-Horizon;

-WiFi;

-Modem.

De bedoeling van de Ziggo Community is drieledig:

-een antwoord op alle vragen betreffende Ziggo diensten;

-het delen van kennis en elkaar onderling helpen;

-een steentje bijdragen door het testen van nieuwe producten.

Tot slot nog wat aandacht voor Ziggo Entertainment. Hieronder vallen movies & series, sport, zigGOwow, Game of Thrones en Formule 1. Bij Ziggo kun je het complete Formule 1-seizoen live volgen. Naast de wedstrijden word je getrakteerd op vrije trainingen, kwalificatierondes, achtergrondverslagen en interviews. Heb jij interesse? Je kunt je er online voor aanmelden. Wat series betreft zijn dit aanraders: Viking, Big Little Lies, Deep State en The Rook. Het filmpakket bevat zowel grote blockbusters als arthousefilms.

Voor meer informatie : https://www.klantenservicetelefoon.nl/