Ik wil
Image default
Internet

Een website laten maken

Een professionele website is belangrijk om als merk uit te stralen wat je wilt uitstralen. Het is immers het eerste wat (potentiële) klanten van jou zien. Meestal zelfs nog voordat ze contact met jou hebben. Als mensen zoeken naar een product of dienst wil je natuurlijk dat jouw website eruit springt en dat ze niet wegklikken. Maar een website is niet zo 1 2 3 gemaakt. Wat komt er allemaal bij kijken en wat zijn de kosten voor een website laten maken?

Wat komt er allemaal bij kijken?

Een website maken is niet zomaar een website in elkaar zetten. Je moet hierbij aan meerdere dingen denken. Allereerst moet je een domeinnaam kopen. Daarna moet je gaan nadenken over de doelstelling: wat wil je uitstralen en wat moet jouw website aan informatie geven. Vervolgens is het tijd om na te denken over het design van je website. Heb je al een logo? Wat komt er in het menu te staan? En wat is jouw gewenste huisstijl? Als je dit eenmaal bepaald hebt kun je op basis van die informatie jouw landingspagina’s schrijven. Dit zijn de teksten die mensen kunnen lezen op jouw pagina’s. Gebruik hierbij altijd goede afbeeldingen. Informatieve en correcte contactinformatie is bovendien ook belangrijk. Op deze manier zorg jij ervoor dat je altijd te bereiken bent voor jouw klanten. Hierdoor loop je geen klanten mis.

En dan?

Mensen bekijken jouw website niet alleen maar op een desktop. Je website mobielvriendelijk maken moet je dan ook niet vergeten. Het is ook aan te raden jouw website te koppelen aan jouw social media kanalen. Zo kunnen mensen vanuit jouw website naar jouw social media kanalen gaan, maar ook andersom. Het is daarnaast ook belangrijk dat je jouw website goed beveiligd. Als jouw website af is ben je nog niet klaar. Achteraf is het belangrijk om te meten. Hoeveel bezoekers komen er op jouw website en waar komen deze vandaan?

Kosten website laten maken

Als je een website laat maken moet je er wel bij stilstaan wat dat gaat kosten. De kosten website laten maken verschilt per website. Iedere website is anders. Maar als je aan de kosten website laten maken denkt moet je al gauw aan zo’n 500 euro minimaal denken. Een complete website met alles erop en eraan kan al snel 1000 euro kosten. Bedenk daarom van tevoren goed wat je wilt en wat je te besteden hebt. De kosten website laten maken heb je ook een beetje zelf in de hand. Mocht je niet al te veel te besteden hebben dan kun je bijvoorbeeld je eigen logo ontwerpen en je landingspagina’s schrijven.

https://web-wings.nl/