Ik wil
Image default
Internet

Een pakket bij u thuis

Hoe lang heeft u al hetzelfde pakket thuis voor uw internet en uw televisie? Al enkele jaren? Dan loont het de moeite om nog even verder te lezen. Want dan is de kans wel heel groot dat er ook wat te besparen valt op uw maandelijkse kosten. 

Heeft u nu een pakket met daarin ook vaste telefonie? En heeft u ook een mobiele telefoon met een abonnement met veel of onbeperkte belminuten? Dan kunt u nu misschien kiezen voor een internet en TV abonnement. Hiermee bespaart u een klein beetje per maand en dat is toch mooi meegenomen. Want betalen voor iets wat u niet gebruikt is erg zonde ten slotte. 

Als u heeft besloten geen bellen te nemen in uw pakket, dan kan de zoektocht naar het beste internet en TV pakket beginnen. Hierin kunt u met een aantal zaken rekening houden. Om te beginnen de internetsnelheid. Welke snelheid heeft u nodig? Dat is onder ander afhankelijk van met hoeveel mensen u tegelijkertijd gebruik wilt kunnen maken van het internet en hoe intensief er bijvoorbeeld aan online gaming wordt gedaan. Is er ook glasvezel bij u beschikbaar? Dan kunt u even snel uploaden als downloaden, wat ook erg prettig kan zijn. Als dat er niet is is een DSL verbinding ook snel genoeg overigens.

Qua TV-pakketten is het slim om even stil te staan bij welke zenders en programma’s u graag kijkt. Heeft u momenteel pakketten waar u nooit naar kijkt? Dan is het zonde om die ook weer te verlengen bij uw nieuwe abonnement. Heeft u bijvoorbeeld een VideoLand abonnement waar u veel naar kijkt? Dan voldoet het basis pakket waarschijnlijk met onder andere NPO 1, 2, 3 en de RTL zenders. Aangevuld met nog enkele andere zenders. Bij alle providers krijgt u wel minimaal 40 zenders waar u uit kunt kiezen. U hoeft zich wat dat betreft nooit te vervelen qua TV programma’s. Er is genoeg te kijken, maar ook hier geldt: betalen voor iets wat u nooit gebruikt is wel erg zonde. Kies dus het juiste pakket voor uw situatie.

https://www.alles-in-1-pakket-vergelijken.nl/