Ik wil
Image default
Dieren

Je paard optimaal beschermen tegen de elementen

Paarden zijn prachtige, grote dieren die veel ruimte en beweging nodig hebben. Je bent daarom het liefst buiten of op de manege met je paard. Helaas zit het weer in Nederland niet altijd mee dus soms heeft je paard wat extra bescherming nodig. Een lekkere warme deken bijvoorbeeld voor in de wei of voor op stal. Of zachte peesbeschermers die niet alleen beschermen maar ook de benen van het paard warm houden. Of juist een absorberende onderlegger voor het zadel zodat zweet goed opgenomen wordt.

In dit artikel meer informatie over hoe jij de best en meest verantwoorde items koopt waarmee jij jouw paard comfortabel, veilig en gezond houdt!

Kies voor milieu- en diervriendelijke producten.

Je paard beschermen tegen de elementen en andere schadelijke invloeden doe je natuurlijk bij voorkeur met milieu- en diervriendelijke producten. Het zou een beetje raar zijn wanneer je jouw paard beschermt met middelen waarvoor het welzijn van andere dieren geschaad wordt, vind je niet? En dan kom je uit bij merken als Kentucky Horsewear.

Diervriendelijke topkwaliteit van Kentucky Horsewear

Anders dan de naam doet vermoeden is Kentucky Horsewear een Belgisch merk dat sinds 2011 stijlvolle en diervriendelijke uitrustingen maakt voor paarden en honden. Dat heeft ze geen windeieren gelegd want het is in de ruim tien jaar dat ze actief zijn één van de meest populair merken van de Benelux geworden.

De producten van Kentucky worden gemaakt van diervriendelijke materialen zoals vegan leather, vegan wol en artificiële konijnenvacht. Deze materialen beschikken over dezelfde isolerende, waterafstotende en ademende eigenschappen als de dierlijke producten waar ze op gebaseerd zijn.

Uitgebreid aanbod aan dekens en dekjes

Met Kentucky Horsewear slaag je gegarandeerd voor de bescherming die jouw paard nodig heeft. Je kunt kiezen uit:

  • Staldekens
  • Showdekens
  • Zweetdekens
  • Dekjes
  • Onderleggers
  • Gevoerde fleece dekens
  • Peesbeschermers

Ga vooral langs bij een officiële dealer om de kwaliteit van de producten zelf te ervaren!