Ik wil
Image default
Dieren

Zoekt u een begripvolle dierenarts in Arnhem?

Is uw huisdier ziek en wilt u zo snel mogelijk een bezoek brengen aan een dierenarts in de omgeving van Arnhem? Breng dan een bezoek aan Huisdierenkliniek Hornstra. Bij deze dierenarts kunt u terecht met uw geliefde hond, kat, konijn, cavia, rat of fret. Naast het onderzoeken en verplegen van uw huisdier, bij een infectie, ziekte of aandoening, kunt u hier ook terecht voor onder andere:

  • Preventieve behandelingen
  • Echografie
  • CT-scans,
  • Röntgenfoto’s
  • Operaties
  • Opname
  • Intensive care
  • Vaccinates

Bij deze Dierenarts in Arnhem wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur en faciliteiten om uw huisdier zo goed mogelijk te helpen.

Laat uw huisdier helpen door een team van hoog opgeleide professionals

Wanneer uw huisdier ziek is, wilt u natuurlijk dat deze de beste zorg krijgt. Bij deze dierenarts in Arnhem hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Bij deze dierenkliniek zijn namelijk alleen hoog opgeleide professionals werkzaam met veel ervaring op verschillende vlakken. Alle dierenartsen en assistentes volgen regelmatig lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Deze dierenarts hecht namelijk veel waarde aan klantvriendelijkheid. Als het baasje zich op zijn gemak voelt, voelt een huisdier zich namelijk ook prettiger.

Ontdek meer over de verschillende behandelingen

Bent u benieuwd Huisdierenkliniek Hornstra of wilt u meer informatie over bepaalde behandelingen zoals sterilisatie, echo-onderzoek of gebitsbehandeling? Bekijk dan één van de video’s op de website van deze dierenarts in Arnhem en u weet meteen wat uw huisdier te wachten staat en hoe de praktijk eruit ziet. Alle spreekkamers zijn met volledige aandacht en zorg ingericht. Is uw huisdier onder narcose? Dan bewaakt speciale apparatuur uw huisdier nauwkeurig. Heeft u interesse in een behandeling bij Huisdierenkliniek Hornstra? Maak dan direct een afspraak door het formulier op de website in te vullen. Wij doen er alles aan om uw huisdier zo goed mogelijk te helpen!