Ik wil
Image default
Dieren

Houtworm bestrijden op professionele wijze

Wanneer je het hebt over houtworm denk je aan een goede ongediertebestrijder. Een houtworm is namelijk een diertje dat je zo snel mogelijk uit je huis wilt weren.

Je kunt natuurlijk bij een bouwmarkt houtworm bestrijdingsmiddel halen, en gebruiken, maar hoe groot is de kans dat je alle houtworm bestrijden kunt met een dergelijk goedje? Een ongediertebestrijder zal beter weten waar hij op moet letten, en zal dus een beter resultaat geven dan een simpel middel voor houtworm bestrijden. 

Houtworm bestrijden mét garantie!

Wanneer je ongediertebestrijding in Noord Brabant nodig hebt, zul je een goede en ervaren ongediertebestrijder in de regio van Eindhoven, Tilburg, Breda, en Den Bosch bellen om het houtworm bestrijden in goede banen te leiden. OBenP is zo’n ervaren ongediertebestrijder. Naast ongediertebestrijding doet OBenP ook aan preventie. OBenP betekend namelijk: ongediertebestrijding én Preventie? 

Met name in nieuwe woningen zal de houtworm zich manifesteren. Een houtworm houdt namelijk van vers hout en niet van oud hout. Wanneer je dus in een nieuwbouw huis gaat wonen is het handig om aan preventie te doen, zodat je uberhaubt geen last gaat krijgen van houworm in de woning.

Voor meer informatie :