Ik wil
Image default
Bedrijven

Tips voor het vinden van een onvergetelijk afscheidscadeau voor je collega

Een dierbare collega zien vertrekken is nooit fijn. Wanneer je deze collega wil bedanken voor zijn of haar tijd op je werk doe je het best middels een origineel afscheidscadeau. Op deze manier laat je zien dat je dankbaar bent voor de tijd die jullie samen hebben doorgebracht en het werk dat deze collega voor het bedrijf heeft verricht. Tevens laat je zo een blijvende indruk achter en zorg je ervoor dat je collega met een goed gevoel afscheid neemt. Het vinden van een geschikt cadeau voor jou collega kan echter een hele uitdaging zijn. Ben jij op zoek naar een afscheidscadeau voor je collega? We geven je vandaag enkele tips voor een onvergetelijk afscheid.

Een blijvend geschenk

Een geschikt cadeau uitzoeken kan een hele uitdaging zijn. Zeker wanneer het gaat om een cadeau voor een collega die je op persoonlijk vlak misschien helemaal niet zo goed kent. Als blijk van waardering is het erg waardevol om een blijvend cadeau te geven. Iets waar jouw collega altijd op terug kan kijken om zo herinnerd te worden aan de mooie tijd die jullie samen hebben doorgebracht. Er zijn oneindig veel mogelijkheden wanneer het gaat om een uniek afscheidscadeau dat een mooie tijd symboliseert. Zo zou je bijvoorbeeld een mooi en persoonlijk bronzen beeld kunnen geven die jouw collega een mooi plekje kan geven in zijn of haar huis. Het beeld symboliseert een mooie tijd en jouw collega zal hier op deze manier vaak aan herinnerd worden.

De intentie en boodschap zijn het belangrijkst

Er zijn nog een hoop andere mogelijkheden wanneer een bronzen beeld niet het meest geschikte afscheidscadeau voor jouw collega is. Je blijk van waardering kun je ook uiten met een aantal goede wijnen of bijvoorbeeld een glaswerk. Wanneer je liever geen tastbaar cadeau wilt geven, kan het ook een goed idee zijn om je collega een uitje te geven met het team of met zijn of haar dierbaren. Op deze manier heeft je collega een leuke herinnering om op terug te kijken. Houdt bij de zoektocht naar het perfecte cadeau in je achterhoofd dat de intentie en de boodschap belangrijker zijn dan het cadeau zelf. Verlies jezelf dus niet in een eindeloze zoektocht als je denkt het perfecte geschenk maar niet te kunnen vinden.

Jouw persoonlijke afscheidscadeau

Een uitgebreid aanbod aan afscheidscadeaus of andere geschenken in de vorm van een kunstwerk vind je online. Door het grote aanbod verzeker je jezelf ervan dat je iets zult vinden wat goed past bij je collega en wat zijn of haar tijd in het bedrijf goed weet te symboliseren. Ook wanneer je op zoek bent naar een geschenk voor een andere gelegenheid doe je dit het beste online. Artihove is een voorbeeld van een webshop met een hoop mooie kunstwerken die je kunt schenken aan dierbaren, collega’s of kennissen wanneer je op zoek bent naar een uniek cadeau dat niet snel zal worden vergeten. Ook kun je hier bijvoorbeeld een Urn online kopen voor een overleden dierbaren, om deze persoon altijd dichtbij je te hebben.