Ik wil
Image default
Bedrijven

Van A tot Z bijstand tijdens het lichtproject. Een vast contactpersoon. Jonge en vakkundige experts.

Led Design Holland is een Bredaas bedrijf met veel verstand van LED verlichting bedrijfshal, fabriek en werkplaats. Aanvullend kunt u bij Led Design Holland aankloppen voor LED winkelverlichting, kantoorlampen en showroom armaturen. De medewerkers zijn op de hoogte van en hebben ervaring met alle mogelijke lichtbronnen. Zowel qua inkoop van leds, als het ophangen ervan. Een tattooshop, machinefabriek, autobedrijf, bakkerij, parkeergarage, huisartsenpraktijk, restaurant, hotel en bedrijvencentrum: in de meeste gevallen gaat het om zakelijke klanten. Maar voor de duidelijkheid: ook particulieren zijn van harte welkom bij Led Design Holland!

Wie de klant ook is en hoeveel nieuwe leds hij / zij ook nodig heeft er wordt standaard een lichtplan op maat gemaakt, inclusief offerte. Doel van een plan als dit is om duidelijkheid te krijgen over de benodigde hoeveelheid licht en het soort leds dat daarvoor kan zorgen. De klant krijgt het plan aangeboden zodra het klaar is. Vervolgens worden alle details besproken. Net zo lang totdat de klant geen vragen meer heeft en met alles akkoord gaat. Dan volgt een nieuwe fase in de samenwerking met Led Design Holland. De ledlampen worden tegen concurrerende prijzen ingekocht bij een professionele groothandel. Nadat de lampen netjes en vakkundig zijn geïnstalleerd, kan de klant nog steeds een beroep doen op Led Design Holland. Er geldt namelijk garantie op zowel de lampen als de werkzaamheden. Blijkt er na een aantal dagen of weken iets toch niet helemaal naar wens, dan wordt dat alsnog in orde gemaakt.

Waarom zo’n lichtplan, vragen sommigen zich wellicht af. Weet u, tegenwoordig is er zoveel mogelijk op het gebied van verlichting. Lampen zijn per definitie smart. En dan al die innovatieve technische snufjes als lichtlijnen, lichtsturing en biodynamische lampen die voor nog meer besparing zorgen. Om een goede en verantwoorde keuze te maken binnen dat gigantische aanbod aan ledlampen en toepassingen is een lichtplan noodzakelijk. De software rekent precies uit welke leds geschikt zijn, waar ze idealiter geïnstalleerd moeten worden en hoeveel er in totaal nodig zijn.

https://www.leddesignholland.nl/