Ik wil
Image default
Bedrijven

Een website die de doelgroep aantrekt

Voor bedrijven is internet heel handig en belangrijk. Op het internet kunnen ze bijvoorbeeld veel reclame maken en zorgen dat ze nog bekender worden. Een website hoort hier ook bij, bedrijven kunnen niet zonder. Dit is toch weer een extra puntje communicatie naar klanten toe. Bestaande klanten kunnen makkelijk op de site kijken, maar ook onbekende klanten kunnen je website voorbij zien komen. Een website is heel erg belangrijk.

Maar een goede website neerzetten is ook nog een hele kunst. Een website moet er mooi en professioneel uitzien. Natuurlijk heeft iedereen verschillende smaken, maar het is belangrijk dat het aantrekkelijk is voor de klanten, die moeten er uiteindelijk gebruik van maken. Je moet over je doelgroep veel weten als je een webdesign gaat ontwerpen. Wat is de gemiddelde leeftijd? Hoe zijn ze met computers? Wat willen ze zoeken op jouw website? En zijn het vooral mannen/vrouwen of allebei? Als je dit weet, dan maakt het ontwerpen ervan al een stuk makkelijker.

Als het ontwerp klaar is, moet je natuurlijk nog zorgen dat de content interessant genoeg is voor de klant. Wat moet er allemaal opstaan en wat vinden klanten belangrijk om te lezen? Content moet wel up to date blijven en moet je dus regelmatig vernieuwen zodat klanten terug blijven komen op je website. Je kunt af en toe een blog plaatsen, foto’s of films die je laat zien. Laat klanten meedenken over bepaalde diensten door iedere maand een poll te maken. Hierdoor krijg je een interactie design en je weet gelijk wat klanten van het bedrijf vinden.

Een optie die veel bedrijven doen is dat ze het maken van de website uitbesteden aan een bedrijf die er verstand van heeft. Door middel van jouw doorgegeven punten gaan ze aan de gang en maken een compleet nieuwe en uitblinkende website.

 

Voor meer informatie : http://www.edit4you.nl

Gerelateerde artikelen

De ramen laten stralen met de glasbewassing in Enschede

Hulp met achteruitrijden

Voordelen van medisch transport