Ik wil
Image default
Vakantie

Van zomervakantie naar wintersportvakantie

Veel mensen willen er nog niet aan denken, maar de zomer is bijna voorbij. de vakantie is over en bijna iedereen is weer terug naar school of werk. Mensen kijken alweer uit na de volgende zomervakantie en een aantal zijn zelfs alweer een vakantie aan het boeken voor in de zomer. Maar vergeet niet hoe leuk de winter kan zijn. Er zijn genoeg leuke plekken waar je op vakantie kan voor wintersporten. Een populaire adres is Oostenrijk, dat elk jaar veel toeristen trekt. Ruim de helft van de Nederlanders gaan jaarlijks op wintersport vakantie in Oostenrijk. Nederlanders komen graag in Oostenrijk en voelen zich ook direct thuis, dit komt door de Oostenrijkse gezelligheid die wij erg waarderen. Oostenrijk is een populaire skigebied door de vele skigebieden en hoge sneeuwzekerheid. Wat het nog extra gezelliger maakt is vooral de sfeer en de apre ski. Dit is iets wat je een keer moet mee maken, veel gezelligheid en iedereen is vrolijk.

Een aantal bekende plekken in Oostenrijk zijn:

  • Tirol – dit wordt het hart van de Aplen genoemd, het ligt tussen Arblerg en de Kitzbuheler.

  • Salzburgerland – de sportwereld voor wintersporters. Ook heb je hier met 3000 meter hoogte de kitzsteinhorn die een gletsjer biedt.

  • Karinthie – dit gebied bied een zonnige, goede pistes en ideale uitstapjes buiten de piste. Karinthie is met 200 meren ook een perfecte gebied voor winter wandelingen, langlaufen en schaatsen.

  • Voralberg – staat bekend om zijn kleine, traditierijke dorpjes en het prachtige landschap. de ski gebieden van Montafon, Lech en Zurs liggen op een sneeuwzekere hoogte en bieden een uitzicht op een ongerepte bergwereld.

Een wintersport Oostenrijk boeken kan je snel doen via www.wintersportoostenrijk.nl. Hier lees je alles over Oostenrijk. Informatie over verschillende dorpjes, tips om je vakantie voor te bereiden en waar je heen moet gaan als je in Oostenrijk bent.

 

Voor meer informatie : http://wintersportoostenrijk.nl