Ik wil
Image default
Adverteren

Geld verdienen met internet

Er zijn veel mogelijkheden om geld te verdienen met internet. Je kunt hierbij denken aan online enquêtes invullen, online beleggen, email berichten lezen en webcamwerk. Als je echt rijk wilt worden vallen er al twee opties af namelijk email berichten lezen en enquêtes invullen. De overige twee hebben wel potentie tot grote verdiensten echter is het niet gemakkelijk om te beleggen en zal je hier verstand van moeten hebben aangezien je hierbij ook grote bedragen kan verliezen als je het niet goed doet.

Webcamwerk is de veiligste van de bovengenoemde opties om veel geld te kunnen verdienen simpelweg omdat hier geen risico’s in zitten zoals bij het beleggen. Als webcam model hoef je niet aan specifieke eisen te voldoen, je bent perfect zoals je bent!

Wat heb je nodig om geld te verdienen met webcam werk?

Punt 1: Een goede en stabiele internet connectie van minimaal 2 mbps dowload snelheid en 4 mbps upload snelheid. Naast de snelheden is het raadzaam om niet via wifi je computer met het internet te verbinden maar met de kabel, dit komt omdat wifi een minder constante verbinding geeft en je wilt natuurlijk niet tijdens het streamen via een webcam platform ineens weg vallen omdat je computer even geen verbinding heeft met het internet.

Punt 2: Een computer die voldoende geheugen en snelheid heeft. De reden hiervoor is simpel, als je computer voortdurend vastloopt omdat hij het streamen niet aan kan is niet gunstig voor jou verdiensten. De meeste computers jonger dan 5 jaar zullen voldoen aan de eisen.

Punt 3: Een webcammodel heeft natuurlijk een webcam nodig zodat jou bezoekers jou ook kunnen zien. Je chat namelijk met jou bezoekers en daarbij bied jij beeld aan. Zonder een webcam kun je dit werk niet doen. Er zijn veel verschillende webcams op de markt maar echter is het aan te raden om een webcam te kopen die goede beeldkwaliteit geeft. Als je begint als webcam model is het logisch dat je niet veel geld uit wilt geven dus een webcam van 10 euro volstaat om mee te beginnen.

Als je aan de drie boven genoemde punten voldoet kun jij aan de slag als webcammodel.

Voor meer informatie : http://www.webcamwerkonline.nl/vraag-en-antwoord/