Ik wil
Image default
Banen en opleidingen

Zakelijke taaltraining? The Square Mile!

Als u op zoek bent naar een taalcursus Frans voor uw bedrijf, dan kan het lastig zijn om de juiste te vinden. Waarschijnlijk moet de cursus aan verschillende eisen voldoen en zijn er weinig trainingen te vinden die aan elk van die eisen voldoen. Gelukkig is uw zoektocht geëindigd bij taleninstituut The Square Mile. Wij hebben ons toegelegd op het verzorgen van zakelijke taaltraining op maat. Dit betekent dus dat we een taaltraining voor uw bedrijf kunnen samenstellen die voldoet aan al uw leerdoelen en eisen. Dit is wel zo handig en efficiënt.

Leer op uw manier

Verschillende bedrijven en organisaties door heel Nederland kunnen bij ons terecht voor een taalcursus naar wens. Of u nu op zoek bent naar een taaltraining voor uzelf of voor uw team, wij kunnen altijd de perfecte cursus samenstellen. Er wordt hierbij rekening gehouden met uw branche en functie, uw leerdoelen en uw eigen manier van leren. Daarnaast is het natuurlijk van belang hoeveel tijd u beschikbaar heeft voor het volgen van de training. Wellicht heeft u een spoedcursus nodig om snel de gewenste kennis op te doen, of wilt u juist liever meer tijd besteden aan uw taaltraining. Bij The Square Mile zijn de mogelijkheden legio. 

De beste trainers

The Square Mile biedt cursussen in verschillende talen. U kunt bij ons dus ook terecht voor bijvoorbeeld een cursus Duits of Italiaans. Maar ook voor minder gebruikelijke talen, zoals Turks of Russisch bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen altijd de beste trainers voor u verzorgen, om welke taal het ook gaat. Onze trainers zijn altijd native speakers met ruime ervaring in diverse branches. Zij zullen u de leermiddelen en individuele begeleiding geven die u nodig heeft. Op die manier haalt u het beste uit uzelf en behaalt u zeker uw leerdoelen.

Voor meer informatie : http://www.thesquaremile.nl/