Ik wil
Image default
Zorg

Ga aan de slag als uitzendondernemer

Je hebt er al een tijd over nagedacht en nu ben je er klaar voor: je gaat je eigen uitzendbureau starten. Er komt heel wat bij kijken wanneer je als uitzendondernemer aan de slag gaat. Niet alleen krijg je te maken gangbare procedures waar elke startende ondernemer mee te maken krijgt, ook zal de administratieve kant je uitzendbureau moeten worden ingericht. Zo zal je een solide backoffice moeten opzetten om de werkzaamheden feilloos uit te kunnen voeren. Met Staffing Direct sla je twee vliegen in één klap. Zij leveren namelijk professionele backoffice oplossingen voor uitzendbureaus en Staffing Direct heeft een methodiek ontwikkeld om nieuwe ondernemers snel startklaar te krijgen. Een vliegende start zoals dat heet.

Snel aan de slag als uitzendondernemer 

Als beginnend ondernemer zal jouw backoffice voor het uitzendbureau snel moeten worden opgetuigd. Je wilt immers direct aan de slag zonder al te veel gedoe. Administratieve processen, verloning, contact- en contractbeheer worden efficiënt en op maat ingericht zodat jij snel aan de slag kunt. Staffing Direct helpt jou bij de inrichting van jouw backoffice. Hierdoor kun jij snel aan de slag en hoef je je geen zorgen te maken over de inrichten van alle backoffice processen. Want als startende ondernemer wil je maar één ding, namelijk: nieuwe klanten werven en kandidaten plaatsen. Door deze aanpak maak je direct een vliegende start.

Jouw eigen backoffice op maat

Als je begint met je eigen uitzendbureau, zul je veel vragen hebben. Logisch, want het is allemaal nieuw voor je. En dan is het prettig als je ondersteuning krijgt van een professioneel team. Mensen met ruime ervaring en gedreven zijn om jou te helpen. Verder ondersteunt Staffing Direct je op alle kennisgebieden en kun je er altijd terecht voor vragen. Om nog beter in je vak te worden van uitzendondernemer, kun je bij Staffing Direct diverse gratis trainingen volgen. Zo beschik je over alles wat nodig is om vakkundig een eigen uitzendbureau te runnen.

Staffing Direct; betrouwbare partner voor uitzendondernemers

Wanneer je jouw backoffice uitzendbureau wilt uitbesteden, zoek je een betrouwbare partner. Staffing Direct is gespecialiseerd in backoffices voor uitzendbureaus en doet dit al jaren. 30 jaar geleden is Marcel Slaghekke, een van de backoffice uitzendbureau pioniers, begonnen met Olympia uitzendbureau. Deze kennis en ervaring heeft Marcel ondergebracht bij Staffing Direct in een nieuwe formule. De dienstverlening van Staffing Direct is zodanig ingericht dat er een oplossing is voor elk uitzendbureau. Een backoffice voor uitzendbureaus op maat dus!

Meer weten over het starten van een eigen uitzendbureau? Neem dan gerust contact op met Staffing Direct. 

 

Voor meer informatie : https://staffingdirect.nl/backoffice