Ik wil
Image default
Groothandel

Heftruckvorken moeten voldoen aan alle veiligheidseisen

In veel magazijnen worden heftrucks gebruikt om goederen te verplaatsen op stevige heftruckvorken. Deze heftruckvork moet natuurlijk onder alle omstandigheden betrouwbaar zijn. Daarom worden deze vorken geproduceerd met inachtneming van strenge normen. Ze worden bijvoorbeeld getest op een belasting die fors hoger ligt dan de maximale belasting die in de omschrijving wordt aangegeven. Het is niet zo dat ze daarvoor dan ook continu gebruikt mogen worden. Maar mocht het voorkomen dat de belasting eens een stuk hoger is dan de norm, dan moeten de heftruckvorken daar in principe tegen bestand zijn zonder dat er ongelukken gebeuren. De veiligheid van de gebruiker en omstanders moet immers altijd kunnen worden gegarandeerd.

Waar worden heftrucks veel gebruikt?

Heftrucks vindt u vooral in grote magazijnen. Het is dan immers geen doen om goederen met steekwagens te verplaatsen. Ook een palletwagen werkt dan niet altijd, omdat niet alle goederen op een pallet verpakt zijn. Met een heftruck kunt u veel gemakkelijker goederen oppakken en verplaatsen, zonder dat er door mensenhanden getild hoeft te worden. Door heftrucks te gebruiken voldoet u dan ook veel gemakkelijker aan geldende Arbonormen voor uw personeel. Heftrucks moeten voorzien zijn van goede heftruckvorken zodat de berijder er onder alle omstandigheden goed en veilig zijn werk mee kan doen. Soms kan het nodig zijn deze heftruckvork te vervangen.

Bij wie bestel ik betrouwbare heftruckvorken?

Als u een vervangende heftruckvork nodig heeft dan kunt u hiervoor onder andere terecht bij Lift Truck Attachments. Zij verkopen heftruckvorken van het gerenommeerde Engelse merk MFI Forks. De vorken voldoen aan de strengste normen en worden geproduceerd conform de geldende ISO normen 2330 en 2328 en ook volgens de ISO standaard 9001. U weet dus zeker dat u een uitstekend product koopt waar u vele jaren met vertrouwen gebruik van kunt maken. U kunt online direct uw bestelling doorgeven of het contactformulier op de website gebruiken om uw vragen te stellen.

https://ltabenelux.com/