Ik wil
Image default
Huishoudelijk

Minder energieverbruik dankzij beter geïsoleerde elektrische boilers van DAT

Minder energieverbruik dankzij beter geïsoleerde elektrische boilers van DAT.

Energiebesparen wordt u steeds eenvoudiger gemaakt doordat elektrische boiler fabrikanten gebruik te maken van nieuwe technieken en de allernieuwste materialen.

De fabriek van elektrische boilers van het merk DAT zijn hard bezig geweest om hun elektrische ketels zo energiezuinig mogelijk te maken.

Het nieuwste soort plyurethaanfoam maakt de boilers wel ietsje zwaarder maar het zorgt er wel voor dat het boilerwater aantoonbaar langer warm blijft. Wat dus weer scheelt in de energiekosten.

De elektrische boilers van DAT worden in de EU gemaakt en zijn uitermate betrouwbaar. De elektrische ketels hebben dan ook hoge energielabels. Meestal een A- of een B label.

De fabriek van DAT is een van de grootste boilerfabrikanten in Europa en zijn in eigen land een A merk met al meer dan 75 jaar ervaring in het produceren van elektrische boilers.

De energiezuinige boilers van DAT zijn een begrip in boilerland. En er zijn verschillende modellen te verkrijgen.

De Elektrische boiler van DAT-Nofer bijvoorbeeld, deze boiler is uitgerust met een 1500 Watt verwarmingselement welke ervoor zorgt dat er een snellere opwarmingstijd mogelijk is en de dikke foam isolatiewand zorgt er weer voor dat het water lang warm blijft. Als u bijvoorbeeld dag-nacht stroom heeft kunt u daar veel energie mee besparen.

De DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler is er een met een SMART controller. Dit is een energie zuinige boiler met Energielabel B.

Een diepte van maar 28 cm en een mooi uiterlijk maakt dat de elektrische boiler gewoon in het zicht opgehangen kan worden.

De DAT-Aparici Eficiente SMART elektrische boiler is voorzien van twee tanken met ieder een eigen anode en verwarmingselement.

Er kan gekozen worden uit 800, 1200 of 2000 W wat de elektrische boiler interessant maakt voor grote projecten, zomerhuisjes en campings waar niet altijd veel stroom aanwezig is.

Tot slot is er van hetzelfde merk nog de ECO Smart. Deze eleketrische boiler heeft een Smart controller en heeft zodoende een Energielabel B gekregen. De SMART controller zal gedurende de eerste 7 dagen uw verbruik meten waarna de boiler zichzelf programmeert aan de hand van een algoritme zo dat en zo weinig mogelijk energie verbruikt wordt.

De elektrische boiler kan horizontaal als verticaal gemonteerd worden. En zit er een speciaal patent op het systeem dat ervoor zorgt dat de boiler zowel met de aansluiting naar links als naar rechts gemonteerd kan worden.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/